HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

KARDEŞİM ÜRETİYORUZ. YATMIYORUZ..

18 Şubat 2018 Pazar Saat: 10:28

Yatmıyoruz. Uyumuyoruz.. Çalmıyoruz, çırpmıyoruz.. Bişiler yapıp ekmeğimizi taştan çıkartıyoruz.. Gazeteymiş, dergiymiş, kitapmış, Televizyonmuş. Alalah önümüze hangi seçeneği helalinden koyuyosa yok demiyoruz..

Dedikodu ve yalakalıklarla para kazanılan bu kentte adam duruşumuzu bozmuyoruz.. Allahıma bin şükür. Rabbim yardımcı oluyor. Yolumu açıyor. Dergi, kitap, gazete, mecmua, matbuat adına ne varsa cesaret edip çıkartıyorum. Birilerinin paaryla yapamadığı işleri çok şükür kimi insanların sevgisi ve desteğiyle yapıyorum. Yan gelip yatmıyorum. Bedavadan geçinmiyorum Üretiyorum. Allahım yardım ediyor. Ekmek paramı helalinden kazanıyorum. Beş parasız yaptığım bu emeklerimin karşılığını pek çok insandan gördüm..

Görmeye devam ediyorum. Ben Türkiye’de ve Karadeniz’de hep ilkleri yaptım Yapmayada devam edeceğim. Benim ekmeğim, aşım, işim bu. Embesil geçinmeden, üreterek, topluma yararlı şeyler bırakarak mesleğimi son dakikaya kadar götüreceğim. Hiçbir şeyden yılmıyorum. Ben doğrulara doğru derim.. Ben yanlışlara babamda olsa karşı çıkarım. Benim partim purtim olmaz. Benim için önce insan değeri. Benim için önce ordunun geleceği, insanı değerli.

Ben eleştirilerimi eleştiri sınırlarında yaparım. Asala özel kimliklere girmem. Bel aşağısı vurmam. Ben bu orduda bir şey üretmişsem kalemimle, yüreğimle ürettim. Dostlarıma çok teşekkür ediyorum Allah yolumu açık etsin. Allaha bin şükürki beni doğru yolda ayırmadı, haram ekmek yedirmedi. Düşmanlarım yokmu. Beni bir kaşık suda boğmak isteyenler yokmu.

Yüzlerce var Çok param yok. Ama parayla satın alınamayacak çok dostlarım var. Onların ilgisi alakası destekleri bana yetiyor. Ama onlara bir sözü armağan edeceğim. Yani bizleri çekemeyenlere.” Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş”. Siz topunuzla gelseniz bizle baş edemezsiniz.. Anlayana..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları