HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HELE HELE ORDU’DA..!

3 Eylül 2018 Pazartesi Saat: 08:48

Aylardır hem yazıyor hem de söylüyorum. Türkiye’de muhalefet bitti, muhalefet artık etkinliğini yitirdi. Anamuhalefetinden en küçük partisine varıncaya kadar aslında Türkiye’de siyasetinde bittiğine neredeyse kanaat getireceğim. Çünkü artık siyaset mekanizması artık tek elden ve tek merkezden çıkmıyor mu?

Aylardır günlerdir muhalefetin tüm kanadından çıkan bütün haberlere bakıyoruz. Bakıyoruz bakmasında da bir tane ülke yararına teşvik edici, yapıcı, düzeltici bir faaliyetleri olmamış. Hele şu mecliste ki muhalefetlerinde Vallahi Maşallahı var desem yeridir. Adamlar kendi içlerinde ki kendilerini kemiren kemirgenlere laf yetiştirmekten ülke meselelerine bakamıyorlar ki.

Hoş, Ordu’da da durum farklı değil. Anamuhalefette varsa yoksa bir Seyit Torunumuz var. Adamcağız partisinin genel başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. Bir yandan fındık, bir yandan Ordu’nun ekonomik sorunları, bir yandan parti içi meseleler, bir yandan yerel seçimlerden sorumlu, adamcağız hangi birine yetecek? Belli değil. Muhalefet denince neden hep Seyit Torun akla gelir? Bunu da anlamış değilim. Sanki başka küheylan yok Ordu’da.

Yerel seçimler yaklaşıyor. Malum 20 ilçede tas tamam Belediye Başkan adayı, meclis üyeleri adaylıkları, muhtar adayları temin etmek ve listelendirmek öyle kolay iş değil. Her babayiğidin harcı da değil. Aday kıtlığı çeken muhalefet bana göre bu seçimde de iktidarın ekmeğine bal, börek, yağ sürecek. Geçen ay yine yazmıştım ve yazımın yine arkasındayım. Bu seferde 20’de 20 olursa kimse şaşırmasın.

Ordu’da bakıyorsun herkes siyasetçi, siyaset erbabı, akildane, her şeyi bilenler, tecrübeliler, ekabirler ama iş göreve gelince yok abi sağolasın ben almayayım demekten de kendilerini geri çekenler, işte o ekmeğe yağ sürenlerin ta kendileri değil midir? Hal böyle iken muhalefeti suçlamak ve karalamakta çok kolay oluyor değil mi?

Muhalefet, Ordu’da git gide siyaset çöplüğüne dönüyor. Bakın bu konuda çok ciddiyim. Çünkü ipini koparan siyasi partilerin kapısında ve avlusundalar. Muhalefetteki siyasi partileri mübarekler Çarşamba pazarına çevirmişler sanki. Hele birde o burunlarından kıl aldırmamaları var ya adamı yer bitirir vallahi.

Benden yazması ve yine söylemesi, Türkiye’de artık siyaseten muhalefet diye bir şey yok. Hele hele Ordu’da hiç aramayın. Arayan aradığına da bin pişman olur. Ne diyelim elden bir şey gelmiyor. Durmak yok, tek merkezli muhalefete 2023 yılına kadar devam. Varın şimdiden hayrını görün…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları