HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BELEDİYE BORÇLARI?!

18 Nisan 2024 Perşembe Saat: 10:58

31 Mart yerel seçimlerinin henüz yankıları dinmemişken seçim kazanan bazı belediye başkanlarının borçları pankartlarla ifşa etmeleri pek yakışık gelmedi. Son bir hafta içerisinde Türkiye genelinde belediye binalarına borçlara dair asılan pankartlar tepkilere neden olmaya devam ediyor.

Çiçeği burnunda ki belediye başkanları, Beyler bu tür yaklaşımlar size artı yazmaz bilesiniz. Bu tür davranışlar da hiçbir belediye başkanına zaten yakışmaz. Bu sizin aczi yetinizi gösterir. Daha göreve başladığınız andan itibaren günah mı çıkarmaya çalışıyorsunuz?

Sizin asıl işiniz, bu sıkıntıları, yükleri bilerek ve üstesinden geleceğinize dair göreve talip olmadınız mı? Sizin asıl işiniz borçları değil, usulsüzlükleri, yolsuzlukları ve ihalelere katılan fitne ve fesatlıkları hem ifşa etmek hem de yargıya taşımak değil mi?

Bana bir tane borçsuz, harçsız yönetilen bir Belediye, bir kamu kurumu gösterebilir misiniz? Bu sorguladığınız ve ifşa ettiğiniz borçlanmalara ileriki zamanlarda da siz devam etmeyecek misiniz?

Adamın biri de çıkmış 31 Mart’ta seçimi kazanmış, 1 Nisan’da da kredi çekip personelin maaşını ödediğini söylüyor. Kasanın tam takır, kuru bakır olduğunu ifade ediyor. Kardeşim, Allah aşkına siz ne için seçildiniz? Ne için geldiniz?

Aklınızı başınıza toplayın da bir an önce hizmete, çalışmaya ve sorunları sıkıntılarıyla birlikte çözmeye başlayın. O zaman size sormazlar mı? Altından kalkamayacağınız göreve niye talip oldunuz? Diye…

Unutmayın!!!

Talip olduğunuz makamlar, ağlama duvarı değil, halka hizmet binalarıdır. O borçlar bir şekilde biter mi? Bitmez mi? Bilemem ama makamlarınızın hakkını verin beyler…

Halkta sizden bunu bekliyor zaten.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları