HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

SİZ KİMSİNİZ YA?

2 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 07:01

Yaptığınız bütün eylemlerle; hukuk, adalet, özgürlük demokrasi ve cumhuriyet düşmanlığınızı ortaya sermekten geri kalmıyorsunuz.

Sahi siz kimsiniz? 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz, Atatürk düşmanı Diyanet İşleri Başkanlığı Mustafa Kemal’in  bu kutlu zaferinden dolayı ses çıkarmıyor. Sessiz kalmayı tercih ediyor. Lal mı oldular bilinmez. Güya bunlar din adamı. AKP’li milletvekilinin biri cumhurbaşkanını gördüğümde Allah’ı görmüş gibi oluyorum diyor. Bu dincilerden yine tık yok.

Bazen yaptıkları akla hizana sığmıyor. 12 yaşında ki kız çocukları evlenir diyerek sitelerinde yayınlıyorlar. Tepkiyi görünce anında çekiyorlar. İşleri güçleri belden aşağıya. Ama İslam’ı anlatalım, Allah’ı anlatalım, kur-anı anlatalım adamlar tın tın. İşeri güçleri belden aşağıya. Son 5-6 yıldır Mustafa Kemal ve arkadaşları ruhuna Fatiha dilemekten bile aciz kaldılar. Ama çocuk tecavüzcülerine sahip çıktılar.

Oğlu Fetö’den aranan Bülent Arınç Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı için Ankara’yı Fetö’ye yedirdin konuşursam neler olur neler dedi ama korkusundan konuşamadı bile. Şimdilerde Cumhurbaşkanı danışmanı adı altında ballı maaşlara devam ediyor.

Eski Başbakan Davutoğlu terör olaylarını açıklarsam bazıları cemiyet içine çıkamaz dedi ama konuşamadı o da kendi çaldı kendi oynadı. Cumhurbaşkanı rahat. Eteklerinde ne varsa döksünler dedi ama bu civanlar eteklerinde ki taşları dökecek yiğitliği gösteremedi.

Dış siyasette berbat. Suriye’ye gireceğiz diyoruz ABD’den ve Rusya’dan izin alamıyoruz. ABD’ye yaslanıyoruz Ruslar kızıyor. Ruslara yaslanıyoruz ABD kızıyor. Kaldık ortada. Küçük Esed bile bizi dinlemiyor. Rusya’ya dayandı ya bize kafa tutmaya devam ediyor.

Esed güçleri ve Ruslar İdlib’e vuruyor. 1 milyon 200 kişi sınırımıza hücum etmeye başladılar. İstersen alma. Avrupa ile yapılan anlaşmanın metnini araştırıyoruz ancak bulamıyoruz. Kimin adına ne söz verdiniz belli değil.

T.C kimliğini ayaklara düşürdünüz, Emevi ve Araplara sattınız, bizim adımıza kararlar verdiniz, kıçında kılı bitmeyen yetimin hakkını hiçe saydınız. Sahi siz kimsiniz?

Bilinmesini isterim ki; Türk olmak onurdur, Türk olmak şereftir, Türk kanı taşımak ayrıcalıktır.

Siz bu milleti Emevileştiremeyeceksiniz, Araplaştıramayacaksınız ve köleleştiremeyeceksiniz.

Unutmayınız ki binlerce Arap milletine kamuda iş verdiniz 1.5 milyon üniversiteli işsiz bu icraatınız da unutulmayacaktır. 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları