HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

“DÜNYAYI SADECE İNSANLAR KULLANMIYOR”

4 Kasım 2019 Pazartesi Saat: 08:56

Geride bıraktığımız hafta içinde Ünye ilçesinde yaşanan sokak hayvanlarına yönelik drama kayıtsız kalmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, olaya sebebiyet verenler hakkında soruşturma başlatırken, genel sekreterlerde art arda yaptıkları açıklamalarda sayısı 14 olan barınaklara 50 barınak daha ilave edileceğini duyurdular.

Başta abimiz Hilmi Güler olmak üzere Ordu Barosu Hayvan Hakları Komisyonu ve Ordu Hayvanseverler Federasyonu (HAYTAP) Komitesinin kurdukları kriz masası ile sokak hayvanlarının emniyetli bir şekilde muhafaza altına alınmaları kamuoyunda büyük takdir topladı.

Abimiz Başkan Güler, yaşanan bu nahoş olay karşısında insanlık adına yaptığı açıklamada önemli de mesajlar verdi. Abimiz konuşmalarında dedi ki; “Tüm hayvanların da en az insanlar kadar yaşama hakkı var. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çok ciddi yatırımları hayvanların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri için başlattık.

Dünyayı sadece insanlar kullanmıyor. Diğer canlılarla ortak kullanıyoruz. Bir hayvansever olarak onların en iyi şartlarda yaşamaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Barınaklar hayvanlar için bir tecrit yeri ya da bir toplanma alanı değildir”

İşte bu kadar kısa ve net. Hayvan düşmanlarına, çocuk ve kadın düşmanlarına, doğa, tabiat düşmanlarına söylenecek en nezih ve en elit sözler işte bu kadar kısa ve net. Tabi ki söz insana söylenir. İnsan kılıklı hayvanlara ne söylerseniz söyleyin nafile. Allah hepimizi insan kılıklı hayvanlardan uzak tutsun.

Teşekkürler abimiz, Büyükşehir, Ordu Barosu ve HAYTAP bir kez daha teşekkürler. Bu arada Genel Sekreterler Coşkun Alp ve Selahattin Aydın’da teşekkürler. Yiğidi öldürsek de hak teslim etmekte görevimiz. 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları