HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

KUZEY YILDIZI VE ORDU

19 Kasım 2019 Salı Saat: 08:10

Ordu’da yaklaşık 2 ay önce çekimlerine başlanan Kuzey Yıldızı adlı dizi film Ordu’yu ve bölgesini tanıtmaya devam ediyor.

Süreç film tarafından çekilen Ordu ve yaylalarında sürdürülen dizi Show TV ekranlarında cumartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitlerken reyting sıralamasında ise dizi ekranlara geldiği günden beri birinciliği kaptırmıyor. Buda dizinin çok beğenildiği ve tutulduğunu gösteriyor.

Turizmde bir ilin tanıtımı ya o şehrin varsa spor kulübü ya da o şehirle özdeşmiş bir kültür varlığıyla ya da o şehirde çekilen dizilerle yapılır. Ordu’nun Çambaşı Yaylası Türkiye’de pek tanınmıyor ancak bu dizi ile tanınır hale geldi. Ordu’nun tanıtımını para verseniz böyle yaptıramazsınız umarım bu dizi çekimleri uzun yıllar sürer.

Bir zamanlar bu şehrin en iyi markası olan Orduspor’umuz vardı. Ordu’yu Türkiye’ye ve yurtdışına tanıtırdı. Şimdi takımımız nerde ama ligde. Bununla ilgili daha sonra yazılarımda ele alacağım. Yazık ettiler Orduspor’umuza. Kuzey Yıldızı dizi film Ordu’nun Çambaşı ve Altınordu bölgesinde çekimler devam ediyor. Bölgenin güzellikleri dış dünyaya ve Türkiye’ye tanıtılıyor. Şimdi pek anlamıyoruz ama önümüzdeki aylarda Ordu’ya Çambaşı’na turist akını olabilir bunu hep birlikte bekleyip göreceğiz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları