HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TESADÜF OLAMAZ!

12 Ekim 2020 Pazartesi Saat: 09:42

Bir yanda bebek katili, hain PKK’nın uzantısı YPG’nin, Hatay’da yaktığı ciğerlerimiz bir yanda da ateşkesi ihlal ederek sivil yaşam alanlarını hedef alan cani, barbar Ermeniler. Diğer taraftan hala önüne bir türlü geçilemeyen altın ve dövizin önlenemez yükselişi. Bunlar tabi tesadüf olamaz!

Çok yakın tarih aralıklarıyla hepsinin birden cereyan etmesi düşündürücü olmasına düşündürücü ama şaşırmıyor da değiliz. Hain planlar, karabasan gibi her zaman üzerimizde olmaya devam edecek. Ülkemiz bu zaman dilimi içerisinde bin türlü bela ve müsibet ile cebelleşmeye devam ederken, durumdan vazife çıkaran ve nemalanmaya çalışan muhalefet parti ve gruplarını da şaşkınlıkla izlemeye devam ediyoruz.

Ben inanıyorum ki, kuduran Avrupa, Amerika, İsrail, Çin ve Araplar hiçbir zaferimizi kursağımızda bırakamayacaklar. Enerji hamlesiyle Karadeniz’den çıktığımız yola Elhamdülillah Akdeniz’de ve daha da ötelerde Lübnan’da da devam edeceğiz. Kimse yüce Türk Milletini çıktığı zafer yolundan da asla döndüremeyecektir.

Savunmaya sanayine, silahlanmaya verdiğimiz önem ve ehemmiyet devam edecektir. Bu yolda da geri dönüşümüz olmayacak. Sermayenin ve masonların Batımızda ki piyonu Yunanistan ile Doğumuzda ki uşağı Ermenistan, milli silahlarımızla nasıl nasiplerini aldığını gördük. Bu aslında tüm dünya ülkelerine de bir mesajdı. Türkiye artık kimseye muhtaç değil, kendi yağı ile kavrulacak mesajıydı.

İşte bütün bunları gören ve kartlarını açan kapitalist güçler ve masonlar, devreye piyon ve uşaklarını sokmuşken bir yandan da eli kanlı terör örgütlerini bir yerlere yerleştirmenin telaşı içerisindeler. Hatay’da ciğerlerimiz boşuna yanmadı. Bölgesinde barınamayacağını anlayan PKK, şimdi ağababalarından kendine Karabağ’da pay çıkarmaya çalışıyor.

Bu yüzden şimdi daha çok dikkatli olmalıyız. Şimdi, başkan şöyle başkan böyle, bakan şöyle bakan böyle, yok Ayşe, Fatma öyle Ahmet, Mehmet böyle laflarını ve boş savsataları bir kenara bırakmalıyız. Şimdi hiçbir şeyin, başımıza bunca gelen bela ve musibetlerin tesadüf olmadığına kanaat getirerek birlik ve beraberliğimizi ivedilikle tesis edip bu şerlerden de kurtulmak durumundayız.

Bizim muhalefet kendi ayağına sıka dursun, dursun da gölge etmesin bari. Başka ihsan istemiyoruz. Etimiz tırnağımızdan ayrılmayana dek yüce Türk Milleti bu gam ve kasavetten de Allah’ın izniyle galip bir şekilde çıkacaktır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları