HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TASARRUF ÇUVALDIZI!

6 Temmuz 2021 Salı Saat: 08:08

Elimizde tuttuğumuz telefonu bile elektrikle şarj ediyoruz. Sudan sonra en önemli hayat unsurumuz olan elektriğe yapılan yüzde 15’lik zam vatandaşı isyan ettirdi. Yalnız elektrik mi? Doğalgaza da aynı oranda yapılan zam vatandaşa hiç de reva olmadı bilesiniz.

Kamuda yaptığınız sözde tasarruf ile yerel basının anasını da ağlattınız. Anadolu basını günlerdir feryat ediyor. Kamu kurumlarının yerel basına verdiği üç kuruşluk abone desteğini bile gözünüzü kırpmadan öyle bir tırpanladınız ki öyle işte.

Memur, emekli, işçi maaşlarına yüzde 8 zam, elektriğe doğalgaza yüzde 15 zam. Şimdi hak, hakkaniyet, adalet bunun neresinde kaldı? Söyler misiniz soruyorum? Hayat pahalılığından iki büklüm olan vatandaşın sıkılacak kemeri dahi kalmadı.

Madem ki kamuda tasarruf dediniz! Bakan ve milletvekili maaşlarında yüzde 30 indirim yapın bakalım. Siz meclis lokantasında bir lira, iki liraya çorba içerken, ben sokağım esnafı lokantada 18 liraya bir tas çorba içiyorum. Sizin maaşınızla benim maaşım arasında da uçurum fark var. Emekli maaşım Bin 645 lira. Anladınız mı vekaletimi verdiğim sayın vekillerim?

Madem ki kamuda tasarruf dediniz! Bankamatik memurları hala cirit atıyor. Biraz da lüks araç tasarrufu yapsanız fena mı olur? Ha ne dersiniz. Yani sözü fazla da uzatmak istemiyorum. Kamuda tasarruf derken şu tasarruf çuvaldızını önce kendinize sonra da millete batırsanız? Olmaz mı? Neden olmasın.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları