HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

GÖZÜN AYDIN OLDUN HABER (!)…

13 Nisan 2017 Perşembe Saat: 10:39

 

 

Ordu Büyük Şehir Belediyemizin Nisan ayı olağan toplantısı salı günü belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Salı günü yapılan belediye meclis toplantısı Büyükşehir belediye başkanı Enver Yılmaz başkanlığında toplanarak encümen seçimleri olmak üzere tüm kurulların seçimlerini de yaptı.

Belediye meclis toplantısında gündem dışı konuşma yapan CHP Ulubey belediye meclis üyesi yaptığı konuşmayla tabir yerinde olacaksa gazetecileri kendileriyle ilgili haberler yapmadıkları için belediye başkanına şikâyet etti.

Meclis toplantısı ben dâhil takip eden tüm meslektaşlarım hayretler içinde bu konuşmayı dinledik. Özellikle toplantının sonuna kadar bekledim ki CHP grubu ilimiz adına ne söyleyecek bende haberleştirebilirim diye toplantının sonuna kadar bekledim her zaman ki gibi sosyal medya üzerinden soru soran vatandaşlarımızın sorduklarının dışında hiçbir şey söylemediler.

Konuşmak için konuşmak, yapamadıklarına sorumlu ve kabahatli aramak ne yazık ki bizlerin hayat felsefesi olmuş, belediye meclisine seçilmiş bir insan öncelikli olarak bizlerden farkı iddia sahibi olmasıdır, ne yazık ki Ordu siyasetinde iddia sahibi olmayı bir tarafa bırakın başkalarına kabahatler yükleyerek iftiralar atarak siyasi hayatının devamını sağlamak olmuş yerel siyasetçilerimizin felsefesi.

Salı gün yapılan belediye meclis toplantısında TV’ler canlı yayında fırsat bu fırsat bir şeyler konuşayım siyasi hayatımın teminatı olsun diyen meclis üyesi Ordu büyük şehir belediyesiyle ilgili hiçbir konuşacak mesele bulamadığı için gazeteciler biz CHP’lilerin haberlerini haberleştirmiyor diye belediye başkanına gazetecileri şikâyet ediyor.

Sadece biz gazeteciler değil salonda bulunan CHP gurubu dâhil herkes şaşırdı. Bugüne kadar CHP belediye meclis üyeleri Ordu ile ilgili bir tek basın toplantısı yapmamışken, bir basın yayın kuruluşunu ziyaret etmemiş, bahse konu belediye meclis üyesi hem Ulubey ilçemizle ilgili hem de Ordu ile ilgili çözüm odaklı veya bir proje söyledi de biz gazeteciler kaçırdık mı acaba.

Geçmiş siyasetçileri iyi analiz etmeyen CHP belediye meclis üyesi siyasetin böyle yapıldığını düşünerek geçirdiği zamanı böyle tolere edeceğini düşünüyor yanılıyor.

Meclis üyesi, biz gazetecileri ekmek arası yapmayı düşünüyorsun ya hani biz senin midene otururuz meclis belediyeciliğin tartışıldığı bir platform unuttun sanırım hatırlatması bizden. Boş konuşmak Ordu ya hizmet değildir, zaman kaybettirme kardeşim memlekete,aha sana istediğin oldun şimdi haber.

 

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları