HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2018 Perşembe Saat: 10:09

ŞEHİT BABASINDAN, YANMAZ VE MEDİKAL PARK’A TEŞEKKÜR

Ordu’lu şehit Hüseyin Özdamar’ın babası Dursun Özdamar’dan İl Sağlık Müdürü Ergun Yanmaz’a ve Medikal Park Ordu Hastanesine teşekkür geldi. Geçirdiği kalp yetmezliği, pnomoni (zaturre) ve böbrek yetmezliği şikayetleri ile Medik
ŞEHİT BABASINDAN, YANMAZ VE MEDİKAL PARK’A TEŞEKKÜR

Ordu’lu şehit Hüseyin Özdamar’ın babası Dursun Özdamar’dan İl Sağlık Müdürü Ergun Yanmaz’a ve Medikal Park Ordu Hastanesine teşekkür geldi. Geçirdiği kalp yetmezliği, pnomoni (zaturre) ve böbrek yetmezliği şikayetleri ile Medikal Park Ordu hastanesine gelen 64 yaşında ki şehit babası Dursun Özdamar, 10 günlük tedavisinin ardından sağlığına yeniden kavuştu.

Ordu İl Sağlık Müdürü Ergun Utanmaz’ın girişimleri sonucu ücretsiz olarak Medikal Park Ordu Hastanesinde tedavi altına alınan şehit babası Dursun Özdamar’ın 10 günlük tedavi sürecini ise Dahiliye Uzmanı, Uz.Dr. Mesut Şahin tamamladı.

Uz.Dr. Mesut Şahin, tamamlanan tedavi sürecinin ardından ise gazetemize yaptığı açıklamada; “Şehidimizin babası Dursun Özdamar şu anda yeniden doğmuş gibi oldu. Umarız Allah kendisine bundan sonra ki yaşamında uzun ömürler nasip eder. Peyder pey rutin kontrollerle yine takibimiz ve kontrolümüz altında olacak olan şehidimizin babası Dursun Özdemir’e şahsım ve hastanemiz adına geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz” dedi.

Yeniden doğmuş gibi olduğunu hissettiğini ifade eden şehit babası Dursun Özdamar ise yaptığı açıklamada; “Şu an kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Rahatsızlığım süresince büyük bir duyarlılık ve hassasiyet gösteren Ordu İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ergun Yanmaz ve doktorum Mesut Şahin ile Medkal Park Ordu hastanesinin bütün ailesine ve Dahiliye Servisi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yeniden sağlığıma kavuşmamda emeği ve katkısı olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)

Anahtar Kelimeler : ŞEHİT, BABASINDAN, YANMAZ, VE, MEDİKAL, PARK’A, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız