HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Nisan 2024 Pazar Saat: 15:28

GÜLYALI, MESLEK YÜKSEK OKULUNU BEKLİYOR!

Ordu’nun doğu kapısı olan ve Ordu-Giresun Havalimanı ile yeni bir ivme kazanan Gülyalı İlçe sakinleri ilçede turizmin canlanması adına yıllar önce yeri ve temeli atılan Turizm Meslek Yüksek Okulunun yetkililer tarafından bir an önce hay
GÜLYALI, MESLEK YÜKSEK OKULUNU BEKLİYOR!

Ordu’nun doğu kapısı olan ve Ordu-Giresun Havalimanı ile yeni bir ivme kazanan Gülyalı İlçe sakinleri ilçede turizmin canlanması adına yıllar önce yeri ve temeli atılan Turizm Meslek Yüksek Okulunun yetkililer tarafından bir an önce hayata geçirilmesini bekliyorlar.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ilçe sakinleri; “Yıllar önce hayırsever bir işadamı tarafından yapımı için söz verilen Meslek Yüksek Okulumuzun önce yeri belirlenmişti. Yer tahsisinin ardından temeli atılan sonra ne hikmetse durdurulan okulun, bakınız temeli artık çürümeye yüz tuttu.

Neden yapılmadığı meselesi sır olurken, 31 Mart seçimleri öncesi seçim taahhüdünde bulunanların şimdi bu sözü yerine getirmelerini bekliyoruz. Önceki dönem Milli Eğitim Bakanlığı yapan ve halen AK Parti Ordu Milletvekili olan Mahmut Özer başta olmak üzere İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat ile MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ile CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel’i, İlçe Kaymakamımızı ve seçimi kazanan MHP’li Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi’yi göreve davet ediyoruz.

İlçe ekonomimizin güçlenmesi ve makus talihimizi yenmenin tek yolu budur diye düşünüyoruz. Buranın neden durdurulduğuna dairde başta ODÜ Rektörümüz olmak üzere Sayın Valimiz Muammer Erol’dan da bir açıklama bekliyoruz.

Turizm Meslek Yüksek Okulumuzu 2024-2025 veya 2025-2026 eğitim-öğretim dönemlerine yetiştirilmesini bekliyoruz. Lütfen bu konuya yetkili ve ilgili her kim var ise gereken hassasiyet ve duyarlılığı göstersin” diyerek beklentilerini ortaya koydular.

Bu konuda henüz nasıl bir adım atılacağı belli olmazken, gazetemizde konunun takipçisi olmaya devam edecektir.

(Haber: Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, MESLEK, YÜKSEK, OKULUNU, BEKLİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız