HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Nisan 2018 Cuma Saat: 10:29

Ordu’da 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu’

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumunun 63üncüsü  Orduda gerçekleştirildi. Programın açılışında konuşan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Mücahit 
Ordu’da 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu’

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'nun 63'üncüsü  Ordu'da gerçekleştirildi.

Programın açılışında konuşan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Mücahit Fındıklı, 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'nun 60'ın üzerinde ilde tamamlandığını, geriye kalan illerin ise nisan ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

 Batılı ülkelerin Türkiye hakkındaki olumsuz yorumlarına rağmen, 2017 yılında, 7,4 büyüme oranı ile Türkiye'nin en hızlı büyüyen ülke olduğunu belirten Fındıklı, son 5 yılda dünyadaki en büyük 10 yatırımın 6'sının Türkiye'de gerçekleştitirldiği ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminde artık Ordu'yu sizin arzularınız ve istekleriniz doğrultusunda Cumhurbaşkanını elinin altında olacak ve buradaki beklentiler doğrultusunda da talimat verecek diyen Fındıklı şunları söyledi:

“Çalışmalar tamamen Ordu'nun geleceği hakkında olacak. 2019 yılında artık Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine geçiyoruz. Bundan sonra bakanlar artık bürokratlardan olacak veya siyaset dışından kişilerden olacak. Dolayısı ile şehrin siyaset yönünden muhatabı il başkanı, belediye başkanı ve Cumhurbaşkanımız olacak. Biz yaptığımız tüm bu çalışmayı derleyip toparladıktan sonra Cumhurbaşkanımıza teslime edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminde artık Ordu'yu sizin arzularınız ve istekleriniz doğrultusunda Cumhurbaşkanını elinin altında olacak ve buradaki beklentiler doğrultusunda da talimat verecek, onu da 6 ayda bir yenilemek sureti ile bu projeleri bizzat takip edecek. Gelecekte yeni oluşacak yönetim sisteminde Ordu ile ilgili temel taşlarını tespit edecek. Onun için burada biz bu çalışmaları tamamlıyoruz. Arada yapılması gereken işler ve eksikleri il il tespit ediyor ve Cumhurbaşkanımıza rapor halinde teslim ediyoruz" dedi.

Bu arada ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formu'na, belediye başkanları, iş çevreleri, sektör temsilcileri ile ilgililer katıldı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız