HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Nisan 2018 Salı Saat: 09:24

TÜRK POLİSİ MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİDİR

Ordu AKP İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda , Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini, muhafaza etmek amacıyla, mesai mefhumu gözet
TÜRK POLİSİ MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİDİR

Ordu AKP İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda , Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini, muhafaza etmek amacıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olan Devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümünü en kalbi dileklerimle kutluyorum, 15 Temmuz’da destan yazan kahraman Polislerimiz , kendi içinden çıkan hainleri de temizleyerek bu vatanı üç beş çapulcu FETÖ terör örgütüne bırakılamayacağını bir kez daha ilan etmiştir dedi.

Başkan Çelenk, Polis Teşkilatımız 173 yıllık tecrübesi, bilgili, eğitimli personeli, en son teknoloji ile donatılmış alt yapısı ile , ülkemizin en başarılı kurumlarından olan , milletimizin gözbebeği Türk Polis Teşkilatımız, içte ve dışta bugün Suriye’de , Irak’ta askerlerimizle birlikte , zalimlere korku, mazlumlara şefkat ve merhameti ile şanlı tarihimizi yeniden canlandırıyorlar. Ne kadar gurur duysak azdır dedi.

KAHRAMAN POLİSLERİMİZ OLDUĞU SÜRECE KİMSE BU COĞRAFYADA BİZLERE YAN BAKAMAYACAKTIR

Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 173. Yıldönümünü kutlarken ,Bu aziz vatanın Fethi Sekin’leri 15 Temmuz gecesi şehit olan 62 Kahraman Polislerimiz ve nice adsız kahraman Polislerimiz olduğu sürece , kimse bu coğrafyaya yan bakamayacak, vatan aşkı için, Dini Mübin için gözünü kırpmadan canını feda eden şehit polislerimize ve ebediyete intikal eden polislerimize ALLAH’tan rahmet diliyor , gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız