HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Nisan 2018 Salı Saat: 09:32

ANAP’TA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Anavatan Partisi (ANAP) Ordu İl Başkanlığında görev değişimi yapıldı. 2017 yılının son çeyreğinde siyasi faaliyetlerini Ordu’da sürdürmeye başlayan ANAP’ta genel merkez kararı atamasıyla Bora Kalpaklıoğlu’ndan boşalan İl Baş
ANAP’TA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Anavatan Partisi (ANAP) Ordu İl Başkanlığında görev değişimi yapıldı. 2017 yılının son çeyreğinde siyasi faaliyetlerini Ordu’da sürdürmeye başlayan ANAP’ta genel merkez kararı atamasıyla Bora Kalpaklıoğlu’ndan boşalan İl Başkanlığına Akın Orhan getirildi.

ANAP Genel Merkezinin söz konusu atamayla ilgili yaptığı açıklamada ise; “Anavatan Partisi olarak görevlendirilmiş bulunmaktasınız. Ordu İl yönetimini kurmaya, İlçe Başkanlarını atamaya, kurullarını hazırlayıp atamaya, ilgili kurumlara listeleri ve ekleri sunmaya ilçe ve il kongrelerini yapmaya yetkili kılındınız” ifadelerine yer verildi.

ANAP Ordu İl Başkanlığına atanan Akın Orhan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Türk Siyasetinin güzide bir partisi olan, her dönem de, her kesimden kabul gören ve kurucu Genel Başkanımız Merhum Turgut Özal’ın hatıratı ile Genel Başkanımız İbrahim Çelebi’nin layık gördüğü bu bayrak yarışında beni vatana ve millemize karşı onurlandırdıkları teşekkür ediyorum. 7/24 milletimize hizmet anlayışı içerisinde olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Akın Orhan, ayrıca ANAP Ordu İl Başkanlığının yeni yönetim kadrosunun da önümüzde ki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler : ANAP’TA, GÖREV, DEĞİŞİKLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız