HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2018 Pazartesi Saat: 09:03

“KANDİL BAĞIŞLANMAK İÇİN FIRSATTIR”

AK Parti Ordu milletvekili Oktay Çanak, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Çanak, Yaradanın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan ‘Berat Kandili'nin aynı zamanda, insanlar arasındaki darg
“KANDİL BAĞIŞLANMAK İÇİN FIRSATTIR”

AK Parti Ordu milletvekili Oktay Çanak, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Çanak, Yaradanın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan ‘Berat Kandili'nin aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıkılan gönülleri, kırılan kalpleri onarmak için de bir fırsat olduğunu ifade etti.

Kandil gecelerinin, kültür ve medeniyet ile gelenek ve göreneklerimiz içinde özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu belirten Milletvekili Oktay Çanak, şunları kaydetti:

“'Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. İnsanımızın anlam ve gönül dünyasına ışık tutan Berat Kandili de tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Yaradanın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıkılan gönülleri, kırılan kalpleri onarmak için de bir fırsattır. İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır.

Bu itibarla tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum”

               

Anahtar Kelimeler : “KANDİL, BAĞIŞLANMAK, İÇİN, FIRSATTIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız