HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mayıs 2018 Perşembe Saat: 09:31

Öğrenme Azmi Engel Tanımıyor!

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu ilçe genelinde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara yönelik düzenlenen kurslara ziyaretlerini sürdürüyor.
Öğrenme Azmi Engel Tanımıyor!

 

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu ilçe genelinde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara yönelik düzenlenen kurslara ziyaretlerini sürdürüyor.

 

“Okuma-Yazma Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında bir kursiyerin bulunması halinde dahi kursların açılması gerektiğini, ayrıca sağlık sorunları olan vatandaşlarımıza gerekirse evinde eğitim verileceğini her toplantıda dile getiren Kaymakam Erten, bu kapsamda okuma-yazma kurslarına ve evde eğitim gören kursiyerlere ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Engeller Aşılıyor!

 

Kaymakam Erten, Altınordu ilçesinde okuma-yazma bilmeyen kalmayana kadar alan taraması çalışmalarının ve kursların devam edeceğini kaydetti.

 

Kaymakam Erten, Altınordu Kaymakamlığı'nın koordinesinde, ilçe genelinde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara yönelik alan taranması ve çeşitli nedenlerle kurslara katılmakta sorun yaşayan vatandaşlarımızın sorunları imkânlar dâhilinde yerinde çözülerek okuma-yazma öğrenmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

 

Kaymakam Erten, kurs ziyaretleri kapsamında ilk olarak Öceli Mahallesi Pir Ahmetli Sokakta ikamet eden doğuştan ortopedik engelli Ayşe-İbrahim Sinan kardeşleri evinde ziyaret etti; ardından aynı mahallede, Akasya Sokakta ikamet eden sağlık sorunları nedeniyle evinde okuma-yazma kursu alan Havva-Sinan’ı ziyaret etti. Kursiyerleri ziyaret eden Kaymakam Erten, kurs öğretmenlerinden bilgi aldı, eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet etti ve başarılar diledi.

 

Okuma-yazma kurslarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Erten, Okuma-yazma öğrenmek isteyen vatandaşlarımızın taleplerinin değerlendirilerek, kamu imkânlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunarak eğitim alanında ileri seviyeye gelmek için çalışmaların her alanda devam ettiğini belirtti.

 

Anahtar Kelimeler : Öğrenme, Azmi, Engel, Tanımıyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız