HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2018 Perşembe Saat: 08:02

ESNAFTA “ KARA PAKET” ALARMI DEVAM EDİYOR

30 Ekim’de TBMM’ne sunulan “ sağlıkla ilgili bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi “ ne tepkiler sürüyor. Sigara satan esnafı direkt ilgilendiren “ kara paket” önerisi hiç şüphes
ESNAFTA “ KARA PAKET” ALARMI DEVAM EDİYOR

30 Ekim’de TBMM’ne sunulan “ sağlıkla ilgili bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi “ ne tepkiler sürüyor.

Sigara satan esnafı direkt ilgilendiren “ kara paket” önerisi hiç şüphesiz kanun teklifindeki en çok tepki çeken maddelerden biri oldu.

Yaptığı açıklamada “kara paket” önerisini değerlendiren Ordu Bakkallar ve bayiler esnaf odası başkanı Mustafa Nasuhbeyoğlu: “Hali hazırda ekonomik sıkıntı çeken esnafa bir darbe daha gelmesin diye sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.

Esnaf gelirinin yarısından fazlasını sigara satışından elde ediyor. Sigaranın kara paket şeklinde ifade edilen halde satılması demek tüketicinin kaçak sigara içmeye başlaması demektir. Bu durumda da esnaf gelirini kaçakçıya kaptırmış olacak” dedi.

Sözlerine yetkilileri bu maddeyi iptal etmeye davet ederek devam eden Başkan Mustafa Nasuhbeyoğlu yetkilileri “ evine ekmek götürmek için çabalayıp dürüst esnafı hem maddi hem de manevi anlamda sıkıntıya sokacak kara paket uygulamasından vazgeçmeye davet ediyoruz. Kaçakçının ekmeğine yağ sürecek bu tür bir uygulama hepimizde tamiri mümkün olmayacak yaralar açacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler : ESNAFTA, , KARA, PAKET”, ALARMI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız