HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Kasım 2018 Salı Saat: 08:18

“ ZİYARETİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Kadir Mısırlıoğlu’nu ziyaretinden dolayı sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Furtun şu ifadeleri kullandı: “A
“ ZİYARETİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Kadir Mısırlıoğlu’nu ziyaretinden dolayı sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Furtun şu ifadeleri kullandı: “Atatürk’ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başındaki Ali Erbaş, Atatürk düşmanı fesli Deli Kadir’i Resmi kıyafetiyle ziyaretinden dolayı şiddetle kınıyoruz.

 Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım’daki ölüm yıldönümünde Anıtkabirde Ulu önderimizi ziyaret edip kabrinde kuran okuması gerekirken, Atatürk'ten nefret eden, Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nu, ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da bu ziyaretiyle Kadir Mısıroğlu ile aynı zihniyette olduğu artık tartışma götürmez.

Yunanı Türk ordusuna tercih eden bir adamın yanına ziyarete giden kişinin bir dakika bile görevinde tutulmaması gerekiyor.

Herkesin İslam’ı doğru ve iyi bir şekilde öğrenmesi amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığını kuran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkmayan bu davranışıyla da ret etmiş görünen, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bizim vergilerimizle aldığı o maaşının her bir kuruşunu hak etmemişken vatandaşın Bağışlarıyla da saltanat sürmektedir.

Atatürk’ün heykelleri köpek leşi gibi sürüklenecek diyen zatın ayağına giden Ali Erbaş Hiçbir Cuma hutbesinde Atatürk için hiçbir saygı sözü etmemişken imamlara da ettirmemiştir.

Atatürk’ü Cuma Hutbelerinde bile anmayan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın hemşerimiz olduğundan dolayı utanç duyuyoruz.

Keşke Yunan galip gelseydi, ne hilafet yıkılırdı, ne şeriat" diyen tarihçi Kadir Mısıroğlu’nu akıl sağlığının yerinde olmadığı kesindir.

Atatürk olmasaydı da memleketi başkası kurtarırdı" diyerek Atatürk'ü küçültmek,  ancak meczupların işidir. Bu düşünceler çanak tutanlarda meczuplarla eşdeğer fikre sahiptir.

 

Mustafa Kemal’e zerre muhabbeti olanı cenazesinde istemeyecek derecede Mustafa Kemal’den nefret eden birinin, yanında olan destekçilerini şiddetle kınıyoruz.

 

 

Anahtar Kelimeler : , ZİYARETİ, ŞİDDETLE, KINIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız