HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2016 Cuma Saat: 09:32

TELEFERİKTE YENİ DÖNEM

Ordumuzun simgelerinden biri olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferikte tek yön bilet satışı, yaz saati ve kartlı bilet uygulaması hayata geçiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattı
TELEFERİKTE YENİ DÖNEM

Ordumuzun simgelerinden biri olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferikte tek yön bilet satışı, yaz saati ve kartlı bilet uygulaması hayata geçiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yeni uygulama sayesinde tek yön seferler yapılabilecek ve bundan sonra teleferikle sadece gidiş ya da dönüş yapmak mümkün olabilecek. Bu uygulama ile vatandaşların, yerli ve yabancı turistlerin Boztepe’ye çıkarken veya Boztepe’den inerken farklı ulaşım araçlarını ve seyahat rotalarını kullanmaları sağlanacak.

KÂĞIT BİLET YERİNE KARTLI BİLET SİSTEMİ

Teleferiğe binmek için kullanılan kâğıt bilet yerine kartlı bilet kullanılacak. Kredisi tek gün geçerli olacak bu kartlı biletin içindeki kontör bittiğinde, kart makine tarafından otomatik olarak içeri alınacak. Tek kişilik bilet ile grup halinde alınacak biletlerin ücreti de tek karta yüklenecek. Bu kartlar ile kâğıt maliyetinden de tasarruf sağlanacak.

ÜCRET TARİFESİ DEĞİŞTİ

Özellikle yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği teleferikte yapılan düzenlemelerin ardından yeni ücret tarifesi de belirlendi. 0-6 yaş arası çocukların ücretsiz yararlanacağı teleferikte, gidiş dönüş tam bilet 10 TL, indirimli bilet 8 TL ve tek yön tam bilet 6 TL, indirimli bilet ise 5 TL olacak.

YAZ SAATİ UYGULAMASI BAŞLADI

Havaların ısınmaya başlaması ve akşam saatlerinde kullanımın artmasıyla birlikte teleferiğin çalışma saatlerinde de yeni düzenleme yapıldı. Yaz mevsimi boyunca teleferik, hafta içi ve hafta sonu 09.00 – 23.00 saatleri arasında hizmet verecek. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : TELEFERİKTE, YENİ, DÖNEM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız