HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Aralık 2018 Cumartesi Saat: 10:56

SERDAR: PROJELERİME ÇOK ÖNEM VERİYORUM

Güzelyalı Mahallesi muhtar adayı Ahmet Serdar, gazetemize verdiği röportajda projelerini ve hedeflerini ortaya koydu. Gazeteci Şafak Deliçakar’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Serdar, Güzelyalı’ya kazandıracağı marina projesiyle de adın
SERDAR: PROJELERİME ÇOK ÖNEM VERİYORUM

Güzelyalı Mahallesi muhtar adayı Ahmet Serdar, gazetemize verdiği röportajda projelerini ve hedeflerini ortaya koydu. Gazeteci Şafak Deliçakar’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Serdar, Güzelyalı’ya kazandıracağı marina projesiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Şafak Deliçakar: Sayın Serdar, Haftanın röportajı sayfamıza hoşgeldiniz. Güzelyalı mahallesinin dünya turizm haritasında yer alabilmesi için marina ve sörf okulu yapılması adına projelerinizin olduğunu söylemiştiniz. Bu projeleriniz şu an ne aşamada?

 

Ahmet Serdar: Hoşbulduk sayın Deliçakar. Sevgili Engin Tekintaş’a seslenmek istiyorum ters ev projesine yatırcağın parayı bu sörf okulu ve marinaya yatırsaydın Ordu ve güzelyalı mahallesini parmakla gösterirlerdi. Bunlar uzun vadede yapılan şeyler de değil kısa vadede yapılan maliyetsiz şeyler. Güzelyalı mahallemizin ve Ordumuzun turizm haritasında yer alabilmesi için bu projelere çok önem veriyorum. Mahalle sakinlerimiz bana görev verirlerse sonuna kadar mücadeleye devam edeceğim.

Şafak Deliçakar: Kampanya süresinde ne gibi sorunlarla karşılaştınız mahallenizde?

Ahmet Serdar: Mezarlığın karşısına eski polis noktasının olduğu yere 112 getirdiler. 112 var sağlık ocağı yok ve sağlık ocağı olması için imkanda var. Eğer bana halk o şansı tanırsa oraya sağlık ocağını yaptıracağım.

Muhtarlık binasının olduğu yere üst geçit projesi vardı daha yeni bir proje hatta demirleri bile geldi. Ne yaptılar ettiler üst geçit projesini iptal ettiler. Polis noktasının olduğu yer çok yanlış çünkü yukarıdan gelen yol ve viraja yol daralıyor ve burada çok sayıda kaza oluyor.

Birde burada bir kaldırım yapıldı iki araba geçiyordu yan yana bizden daha önce bu konuyla ilgili para alınmıştı şimdi bana tekrar duyumlar geliyor kaldırım parası alınacağına dair.

Biz kaldırıma karşı değiliz ama yapıya göre yapılmalı önceden iki araç rahatlıkla geçerken şu anda geçemiyor. Diğer yandan ordunun ilk kurulduğu yer olan mahallemizde park yok. Eğer ben kazanırsam oraya parkı getireceğim. Vatandaş sabah kalktığında sporunu yapacak denize karşı.

Şafak Deliçakar: Genellikle vatandaşlar muhtar evlerinin gerektiği zaman açık olmamasından şikayetçi. Siz bu konuda nasıl bir çözüm sağlayacaksınız?

Ahmet Serdar: Benim Muhtarlık binam her zaman açık olacak ben herhangi bir resmi makama gittiğimde azalarım orada olacak sadece ben muhtar değilim azalarımda muhtar. Bizim işimiz gücümüz hizmet etmek.

Sosyal yaşam merkezlerinin olmaması sorununa nasıl bir çözümünüz var

Bizim mahallemizde bozukkale ve keçi köy diye tabir edilen iki mevki var. Bozukkale mevkiinde bir tane park halkın bundan çok muzdarip olduğunu görüyorum yeşil alanımız çok buradaki çocuklara yazık günah değil mi. Bu çocuklar nerelerde oyun oynuyorlar inşallah biz seçilirsek bu sorunları çözeceğiz.

Şafak Deliçakar: Güzelyalıspor’un geldiği nokta nedir?

Ahmet Serdar: Ben Orduspor’un alt yapısında futbol oynuyordum. 3 tane turnuvadan birinciliğimiz var. Bizim orada top sahamız var ama top sahası olmaktan çıkmış bu futbol sahasını çimlendiricem belediye yapmaz ise kendi bütçemle yapacağım. Güzelyalı mahallesine takım kuracağım adını duyuracağım. Futbolculuk benim zaten alt yapımda var.

Gençleri uyuşturucudan sigaradan kahveye gitmekten kurtaracağım. İş imkanı konusunda örneğin belediye 10 tane adam alıyorsa bunlardan bir tanesi mutlaka benim mahallemden birisi olacak. Üniversite mezunu olan gençler boşta geziyorlar. Işçi bulma kurumu gibi bunları takip edeceğim ve iş imkanı olduğunda onları yönlendireceğim.

Şafak Deliçakar: İhtiyaç sahibi ailelere gençlerimize yönelik bir projeniz var mı?

Ahmet Serdar: Benim Güzelyalı mahallesinde girmediğim ev hatrını sormadığım kişi kalmayacak. İş adamlarının yardımlarını da o mahalleye çekeceğim. İhtiyacı olan herkese koşacağım yardımlara yetişeceğim ve yetiştireceğim.

Şafak Deliçakar: Güzelyalı daki gençlerimiz il dışına okumak için çıktığında maddi sıkıntılar çekiyorlar. Bu gençlerimiz nasıl yardımcı olmayı planlıyorsunuz?

Ahmet Serdar: Güzelyalı mahallesindeki gençlerin bursa ihtiyacı olduğunda size sponsor bulurum kendi imkanın yetmezse imkanı olan birilerini bulur okullarını daim ettirmeye çalışırım. Bu konuda muhtarınız emrinize amadedir. Kimseyi mağdur ettittirmem.

Şafak Deliçakar: Orduspor’da son durum ne oldu?

Ahmet Serdar: Şu anda bir yönetim oluşturması var. İnsanlarda tedirginlik var yönetime girersek diyor işlerine haciz gelir mi korkusu yaşıyorlar. Bu borcu yapandan istemiyorlar da yönetime yeni giren kişilerin üzerine yıkıyorlar. Ben borç ödemeye değil Orduspor’u yaşatmaya geldim.

Şafak Deliçakar: Yeni  yönetim alırsa eski yönetimden hesap soracak mı mahkeme bazında?

Ahmet Serdar: Bunun hesabını sorduk mahkemeye taşıdık 6 tane dosya mahkemede bekliyor. Daha sonra adliyeden dosyalar çalındı. Biz nasıl kaybolduğunu da biliyoruz. Ben benim üstüme bu konuda ne düşüyorsa yaparım. Uğraşıpta yapamazsam ama bu benim işim değildir diyerek bırakırım. Ama Bilal Şahin, yönetimi göreve gelirse bu hesabın kesinlikle sorulacağı kanaatindeyim. Orduspor’u bu hale getirenler mutlaka hesap verecektir.

Şafak Deliçakar: Sayın Serdar, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyor, seçim sürecinde de başarılar diliyorum.

Ahmet Serdar: Sayın Deliçakar, bende bana bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : SERDAR:, PROJELERİME, ÇOK, ÖNEM, VERİYORUM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız