HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2019 Cumartesi Saat: 10:23

YILBAŞI TEDBİRLERİNDE GÜVENLİK GÖZ DOLDURDU

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Yılbaşı Tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalarda 522 şahıs sorgulanıp, 80 umuma açık yerde kontrol edildi. Alınan bilgiye göre kontroller sırasında 1 aranan şahı
YILBAŞI TEDBİRLERİNDE GÜVENLİK GÖZ DOLDURDU

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Yılbaşı Tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalarda 522 şahıs sorgulanıp, 80 umuma açık yerde kontrol edildi.

Alınan bilgiye göre kontroller sırasında 1 aranan şahıs yakalanmış, 7 şahsa Kabahatler Kanununun 35.maddesinden (Sarhoşluk), 1 şahsa Kabahatler Kanununun 43.maddesinden (Kurusıkı Silah) işlem yapılmış ve 1 işyerine kapanış saatlerine riayet etmemekten idari işlem uygulanması için tutanak tutulduğu belirtildi.

Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Ordu il geneli Polis sorumluluk bölgesinde Yılbaşı Tedbirleri kapsamında trafik ekipleri tarafından 552 araç kontrol edilip, 63 sürücüye 22.792 TL para cezası uygulandığı, 2 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapılmış, 15 sürücünün alkollü araç kullanmaktan sürücü belgesine el konulmuş, 24 sürücüye de fenni muayenesi olmayan araç kullanmaktan işlem yapılmış, 13 aracın da trafikten men edildiği kaydedildi.

Öte yandan Yılbaşının huzur ve güven içinde geçmesi maksadıyla, yılbaşı süresince Ordu İl Jandarma Komutanlığınca alınan ve uygulanan emniyet tedbirleri kapsamında; 209 unsur 856 personel ile 163 noktada uygulama yapılmış, uygulama sonucunda; 8.910 şahıs ve 3.944 araç sorgulanmış olup, arama kaydı bulunan 6 şahıs ile 4 araç yakalanmış, (51) araç trafikten men edilip, toplam 79.274 TL. cezai işlem uygulandığı da alınan bilgiler arasında yer aldı.

Diğer taraftan uygulama sonucunda ayrıca 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 560 Gr. kubar esrar ele geçirildiği belirtilerek, Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, suç ve suçlularla mücadele faaliyetlerine büyük bir kararlılıkla devam edileceğine de dikkat çekildi.

 

Anahtar Kelimeler : YILBAŞI, TEDBİRLERİNDE, GÜVENLİK, GÖZ, DOLDURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız