HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ocak 2019 Çarşamba Saat: 09:34

Kredi kartı borcuna 60 ay vade

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın partisinin dünkü grup toplantısında kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin Ziraat Bankası aracılığıyla kart borçlarının tek bir çatı altında toplanacağı müjdesini vermesinin ardından uygulamanın
Kredi kartı borcuna 60 ay vade

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin dünkü grup toplantısında kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin Ziraat Bankası aracılığıyla kart borçlarının tek bir çatı altında toplanacağı müjdesini vermesinin ardından uygulamanın detayları da belli oldu.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kredi kartı borçlularına ödeme kolaylığı sağlayan 'Birleştiren İhtiyaç Kredisi' uygulamasına başlandı. Buna göre, kart borçlularına verilecek kredi faiz oranları 24 aya kadar 1,10, 60 aya kadar yüzde 1,20 olacak.

Bankadan yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlatmıştır. Uygulama, Ziraat Bankası'na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızı da kapsayacaktır.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile bireysel müşterilerimize Bankamızdaki ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkanı sunulmaktadır. Söz konusu ürün ile gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer banka müşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

YÜZDE 1,10 VE 1,20 FAİZ ORANLARIYLA KREDİ KULLANDIRILACAK

Birleştiren İhtiyaç Kredisi, kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir. Birleştiren İhtiyaç Kredisi başvuruları Şubelerimiz aracılığı ile yapılabilecektir."

 

 

Anahtar Kelimeler : Kredi, kartı, borcuna, 60, ay, vade

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız