HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ocak 2019 Çarşamba Saat: 09:41

Palyatif Bakım Servisi Hasta Kabulüne Başladı

Bir süredir alt yapı çalışmaları devam eden Korgan Devlet Hastanesinin Palyatif Bakım Servisinde hazırlıklar tamamlanarak hizmet vermeye başladı.  145 metrekare alanda hizmet verecek olan Palyatif Bakım Servisi ilk etapta 2 oda ve  toplam 4
Palyatif Bakım Servisi Hasta Kabulüne Başladı

Bir süredir alt yapı çalışmaları devam eden Korgan Devlet Hastanesinin Palyatif Bakım Servisinde hazırlıklar tamamlanarak hizmet vermeye başladı. 
145 metrekare alanda hizmet verecek olan Palyatif Bakım Servisi ilk etapta 2 oda ve  toplam 4 yataklı olarak hizmet verecek. 
Palyatif Bakımın literatürde "yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesi yolları ile yaşam kalitesini arttıran bir yaklaşım” olarak tanımlandığını söyleyen Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Ordu ili genelinde her geçen gün Palyatif Bakım Servislerin kapasitelerinin arttığına dikkat çekti.
“Amacımız bu birimlerde tedavi gören hastalarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek ve belirli bir seviyede tutmak diyen” Dr. Ergün Yanmaz, “Son olarak Korgan Devlet Hastanemizde Palyatif Bakım Servisimizi hizmete açmış durumdayız. Şu anda ilimizdeki Palyatif Bakım 95 kişilik yatak kapasitesi ile hizmet veriyor. Amacımız bu kapasiteyi daha üst seviyelere çıkarmak” dedi.

Anahtar Kelimeler : Palyatif, Bakım, Servisi, Hasta, Kabulüne, Başladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız