HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2019 Perşembe Saat: 09:41

“İDARE AMİRLERİMİZ, DEVLETİN ŞEFKATİNİ TEMSİL EDİYOR”

Ordu Valisi Seddar Yavuz idareciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi: “İdarecilerimiz, gerek vatandaşımıza kamu hizmetlerinin su
“İDARE AMİRLERİMİZ, DEVLETİN ŞEFKATİNİ TEMSİL EDİYOR”

Ordu Valisi Seddar Yavuz idareciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi: “İdarecilerimiz, gerek vatandaşımıza kamu hizmetlerinin sunulmasında ve gerek devletimiz ile vatandaşımız arasında temsil, hukuk ve güven bağlarının güçlendirilmesinde önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Bin yılları aşıp gelen devlet geleneğimizin en temel taşı olan Mülki İdare Amirleri, görev yaptıkları yörede, devleti ve hükümeti temsil ederek, vatandaşımızın emniyetinin güvencesi, devlet ve hükümet politikalarının bulunduğu yöredeki uygulayıcısı ve takipçisi, ayrıca yöresinin kaynaklarını ülke yararına harekete geçiren birer toplum önderidir. Mülki İdare Amirlerimiz, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını ve gücünü değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmektedirler.

İnsanı ön planda tutan bir yönetim yapısına ulaşılması, kamu yönetiminde açıklık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinin yerleştirilmesi ve devlet çarkının hızlı, etkin ve verimli çalışmasını sağlayan mülki idare amirleri, topluma liderlik yaparak,  gerçekleştirdikleri faaliyetler, ürettikleri ve hayata geçirdikleri projeleri ile Türkiye’nin geleceği açısından büyük hizmetler gerçekleştirmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözünü düstur edinerek, cennet vatanımızın birçok bölgesinde görev yapmakta olan meslektaşlarımın ve emekli olan idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutluyor, bu görevi ifa sırasında ebediyete intikal eden mülki idare amirlerimize Allahtan rahmet diliyorum, hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğum Ordulu vatandaşlarımız ve tüm milletime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız