HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2019 Çarşamba Saat: 09:09

ADAYLAR BU SESLERE KULAK VERİN!

Gazetemiz yazarı Ordu Değişim Gazetesi sosyal medya sayfa yöneticisi Erol Karaer yerel seçimler öncesi sosyal medyada halka Ordu Büyük Şehir belediyesinden beklentileriniz ve şikâyetleriniz ne diye sorarak yorumlarını aldı.Tabi bu sadece bü
ADAYLAR BU SESLERE KULAK VERİN!

Gazetemiz yazarı Ordu Değişim Gazetesi sosyal medya sayfa yöneticisi Erol Karaer yerel seçimler öncesi sosyal medyada halka Ordu Büyük Şehir belediyesinden beklentileriniz ve şikâyetleriniz ne diye sorarak yorumlarını aldı.Tabi bu sadece büyük şehir için geçerli değildi Altınordu için de çeşitli sorunlar ve beklentiler vardı.

Bu konuda bir yazı dizisi hazırlamak zorunda kaldık.

Çünkü birçok vatandaşımız şikâyetlerini beklentilerini dile getirdi.

Biz büyük şehir belediye başkan adayları ile Altınordu aylarının bunları iyi okuyarak değerlendirmelerini hatta bu şikâyet ve istekler konusunda neler düşündüklerini de oy kullanmadan önce öğrenmek isteriz.

Bu konuya ilgi gösteren veya göstermeyecek olan adaylar hakkında da sosyal medyada paylaşımlarda bulunup yorumlarını alıp yine gazetemizde de yayınlayacağız.

Yazı dizimizin ilk bölümünde vatandaşların iste ve şikâyetlerinin bir bölümü şöyle :

 Umut Çelebi Süleyman felek caddesindeki mermer taşlar Orduya büyük hizmetleri(!) geçen Enver paşa için anıt mezar yapılmak maksadıyla kaldırılıp sökülsün caddeye yeni kesme taşlar döşensin.

Can Hayat Özyurt Abi Ordu Büyükşehir Belediye tüm Orduya toplu taşıma hizmeti versin sadece Ordu merkeze değil. Mesudiye Ordu arasında toplu taşıma olsun belediye otobüsü veya otobüs düzenli saati olan Havaalanı ile ilçelere gidilip gelinebilsin. .HAVAŞ servisi kıyı boyunca gidip geliyor içerideki ilçelere hizmet sunulsun. 

Meltem Çelebi Özellikle sahilde çocuklar için yeşil alanlar ve doğa ile uyumlu ahşap -plastik değil- ağırlıklı çocuk parkları oluşturulmalı

Emine Yıldırım Çamurun içinde suyun içinde geziyoruz hiç bir özelliği olmayan ters ev gibi boş yatırımlar yapılıyor görende tarihi miras zanneder

Ekmel Yilmaz Erol...2 isteğim var.1.si İskelede ki Atatürk Panosunu yerine koymaları. ....2.si ..Belediye binası karşısındaki otopark in yeniden organize edilerek ağaçlıklı. ..havuzlu ve yeşili bol alan bir oturma yerine çevirmeleri  Kemal Aras Tilki Gasp ettikleri yeri ya yeşil alan yapsınlar ya da sahiplerine ger versinler.

Gülfem Karagöl Betonların yerini parke alsın parkenin arasından toprak suyu çekiyor buharlaşıp yağmur oluşuyor iklim değişmesin ağaçlarımızın kökleri toprakta ilerlesin saksıda can çekişmesin ve ORDU nun kurucusu SULEYMAN FELEK in büstü yerine koyulsun. 

Unutanlar daha çabuk unutulur bunu herkes bilsin Sap döner keser döner bir gün mutlaka size de döner

Harun Yesilyurt Trafik berbat, yat alacam bağlayacak marina yok, dahası denizle hiçbir çalışma yok.

Gerçi engelliler için denize girme platformu yapılmış hangi akıllı tekerlekli sandalyeyi denize sokar? İki gün sonra paslanır.

MIDI restoran uzatılsın ufak marina yapılsın turizm canlansın.

Asfalt dökülecek diye bütün mahallenin taşlarını sökmesin

Selim Yurdakul En önemlisi Orduspor’u ötekileştirmeden destekleyip sorunun çözümü için samimi destek vermelerini. 

Betona yığdıkları sahili yeşillendirmelerini. 

Bordo mavi olan koşu bandı renginin değiştirilmesini. 

Fidangörün ruhsuz görüntüsünü yeşillendirmelerini 

Otopark sorununu çözmelerini. 

Yeni mahalleyi de eski Fidangördeki gibi "yeşilliğe dikkat edilerek " regüle edilmesi

Mehmet Gönül Katlı park binaları yapılırsa belki çarpık park sistemi olmaz her dükkan önü o kişiye aitte değildir. Yeni yapılan binaların altına park yeri yapılmasını mecbur yapmalıdır.

Mehmet Güldüren Şehir gözde yerlerinde ki otoparkların iptali şehir iç otopark ücretlerin iptali

Uğur Köksal Kaldırımlar otopark olmasın. 

Sahile bir Atatürk rölyefi konsun.

Belediye karşısındaki otopark yeşil park haline gelsin.

Nilüfer Bul Meteorolojinin bahçesi çay bahçesi olarak değerlendirilemez mi... ..

TC Çetin Çetinkaya otogar yolundan çıkarken Ulubey Sivas tabelası yazıyor neden Mesudiye buradan ya da Gölköy buradan dememişler neden Ulubey hadi cevap istiyorum

Murat Kumcu Ordu’nun sıkıntıları çok büyük genç bir belediye başkanı lazım Ordu ya FETOcularla bu iş olmaz. Bağımsız bir aday bu işi çözer bence.

Emine Yıldırım Cumhuriyet mahallesine yatırım yapılmadı yağmurlu havalarda çamurun suyun içinde kalıyoruz hizmet istiyoruz

Cevdet Emine Özgül 

Çelebi Erol’un arıyorum adam gibi adamı.

Boztepe’yi betondan sahildeki oto parktan eski plandaki restorandan rıhtımdaki otelden sırrı paşadaki yoldaki sandalyelerden kaldırımdaki arabalardan ve kaldırımdaki sebze arabalarından sahilde 100 metre yasasını uygulayacak bir delikanlı başkan arıyorum. 

Oy uğruna gelene paşam gidene paşam demeyecek adam gibi adam arıyorum. Hangi aday senin gazetende söz verebilir. Bende siyasî görüşü ne olursa olsun o adaya oy vermesem namerdim. Hodri meydan ver sözü al benden 27 oyu.

              DEVAMI YARIN

Anahtar Kelimeler : ADAYLAR, BU, SESLERE, KULAK, VERİN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız