HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2019 Pazar Saat: 14:43

YILMAZ: “SÖZ VERDİĞİM HER ŞEYİ YERİNE GETİRİCEĞİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz durmak bilmeden seçim çalışmalarını devam ediyor. Adaylığının ilan edilmesinin ardından hız kesmeden çalışmalara başlayan Yılmaz’ın bugünkü durakları bir hayl
YILMAZ: “SÖZ VERDİĞİM HER ŞEYİ YERİNE GETİRİCEĞİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz durmak bilmeden seçim çalışmalarını devam ediyor.

Adaylığının ilan edilmesinin ardından hız kesmeden çalışmalara başlayan Yılmaz’ın bugünkü durakları bir hayli fazlaydı. Güne Boztepe Eğitim Araştırma Hastanesi ziyaretiyle başlayan CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Başhekim Doç. Dr. Hakan Timur ile yaptığı kısa sohbetin ardından Hastane personellerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Boztepe Eğitim Araştırma Hastanesi ziyaretinden hemen sonra hastane çevresinde bulanan esnaflarla yakından ilgilenen Yılmaz, hızını kaybetmeden zamanının bir kısmını Şirinevler Mahallesindeki esnaflara da ayırmayı unutmadı.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Ordu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesini de ziyaret eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz burada tedavi için bekleyen hastalara acil şifalar dileyerek rotasını Kayabaşı Mahallesine cevirdi. Kayabaşı Merkez Camiinde kıldığı Cuma Namazından sonra burada da esnafları tek tek gezen Yılmaz esnafların istek ve taleplerini dinledi ve başkan olduğu dönemde çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Bugünkü esnaf ziyaretlerini Kayabaşı’nda noktalayan Birol Yılmaz Altınordu Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada personellerle bir araya gelen Birol Yılmaz, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cevat Şahin’le kısa bir sohbetin ardından İl Müftülüğüne geçti. İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ü makamında ziyaret eden Yılmaz müftülük personellerini de unutmadı. Son olarak vefat eden parti üyesi Güner Karakuş’un cenazesi için Orta Camiine geçen Yılmaz günü sonlandırdı.

Esnaf ve Halk ziyaretinde yaptığı açıklamada benim kazanmam sizin kazanmanız diyen Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Başkanlığım dönemimde bana ulaşmak her zaman kolay olacak. Ben bu yolda bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim ve nerede ne söz verdiysem o sözün yerine gelmesi için tüm gücümle çalışacağım. Çünkü ben söz verdiğim şeyi tutmalıyım. Bir gün söz verdiğim mahalleye geri döndüğümde oraya gönül rahatlığıyla dönmeliyim” ifadelerini kullandı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız