HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mart 2019 Pazartesi Saat: 09:55

YILMAZ: KUMBAŞI KABUĞUNU KIRACAK

Seçim çalışmaları kapsamında her akşam sohbetlerine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz bu sefer de Kumbaşı mahalle sakinlerini ziyaret etti.
YILMAZ: KUMBAŞI KABUĞUNU KIRACAK

 

Seçim çalışmaları kapsamında her akşam sohbetlerine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz bu sefer de Kumbaşı mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Kumbaşı’nın Ordu için önemli mahallelerinden biri olduğunu söyleyen Birol Yılmaz başkan olması halinde Kumbaşını her şeyiyle farklı bir görüntüye sokacaklarını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’nun Belediye Başkanlığı döneminde Başkan yardımcılığı yaptığına vurgu yapan Birol Yılmaz o dönemde Kumbaşı mahallesi için çok önemli projelere imza attıklarını söyledi. Kumbaşı mahallemiz için ciddi yatırımlarımız oldu diyen CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Bu mahallede çok ciddi izler bıraktık ancak yarım kalan işlerimizin olduğunu görüyoruz. Seyit Beyden sonra bazı şeylerin eksik kaldığını hissediyorum dolayısıyla kaldığımız yerden devam etmek istiyorum. Sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı siyaseti bırakalım 1 Nisan sabahı da hizmete başlayalım” açıklamasını yaptı.

EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI HALKINI MUTLU EDEN BELEDİYE BAŞKANIDIR

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) yaptığı incelemelerden bahseden Birol Yılmaz Ordu’nun 81 il içinde sosyal yaşantı anlamında çok gerilere düştüğünü söyledi Yılmaz yaptığı açıklamada: TÜİK’in araştırmalarına bakıyorsunuz şehirdeki yaşam endeksi kriterlerine göre Ordu 81 il içinde 55’inci sıraya kadar gerilemiş, sosyal yaşam endeksine göre ise 69’uncu sıralardayız yani sosyal faaliyetler bitmiş. Her zaman diyoruz ya bu şehrin yüzünü güldüreceğiz diye bunu da birtakım etkinlikler yaparak sağlayabiliriz ben iddia ederek söylüyorum en iyi belediye başkanı halkını mutlu eden belediye başkanıdır mutlu etmenin yolları da sadece yol ya da alt yapı hizmetleri yaparak gelmez” dedi.

BENİ BELEDİYEDE BULAMAYACAKSINIZ! BEN HEP ARANIZDA OLACAĞIM

Belediye başkanı olması halinde makamında oturan bir başkan olmayacağını belirten Yılmaz: “Sokaklarda bana biz senin kapına çat kapı geliriz diyorlar beni bulursanız girin. Ben öyle makam koltuğunda oturan bir belediye başkanı olmayacağım, ben her zaman sizlerin yanında olacağım tabiki belediyede de olacağım zamanlarda olacaktır ancak oradaki kurumsal yapı oluştuktan sonra ben halkın arasında olmalıyım, hizmet edeceğim insanların sorunlarını yakından görmeliyim. Bununla birlikte 92 mahalle muhtarımla her zaman görüş alışverişinde olacağım, onlar benim her meclis toplantımda yer almalılar ben katılımcı belediyeciliği son derece önem veriyorum” açıklamasını yaptı.

KUMBAŞI KABUĞUNU KIRACAK! BUNU BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Kumbaşı mahallesinin hakkettiği değeri göremediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Kumbaşı mahallemizin bazı sorunlarını inceleme fırsatım oldu örneğin Gürsoy Fabrikasının arka tarafında kalan yerde yağmur suyu problemi var orada çok yağmur yağdığında suyun gidecek yeri yok. Bir diğer örnek ise burada hala parke yol olan yerler var parke yolların kullanışsızlığı ortada şehrin birçok yeri asfaltla buluşmuşken Kumbaşı neden mahrum kalsın… Kumbaşı benim merkez mahallem bana göre burası turizmin merkezi konumunda ancak Kumbaşı kabuğunu kıramamış bizim bu kabuğu kırmamız lazım onu da bir olursak başara biliriz” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, KUMBAŞI, KABUĞUNU, KIRACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız