HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2019 Cumartesi Saat: 10:18

“KADINLAR BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNCELİKLİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kapsamında Ordu Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe teşkilatlarının ortaklaşarak düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gü
“KADINLAR BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNCELİKLİDİR”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kapsamında Ordu Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe teşkilatlarının ortaklaşarak düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü programına katıldı. Kadınların Türk toplumunda daha aktif rol oynaması gerektiğini savunan Birol Yılmaz belediyecilik anlayışı olarak kadınlara her zaman öncelik vereceklerini söyledi.

Seçim gezilerine dur durak bilmeden devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz bugünkü seçim gezileri kapsamında Altınordu Yeni mahalle caddesinde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü programına katıldı. Tek tek tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayan Birol Yılmaz program için düzenlenen rozeti yakasına taktı ardından kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için söyledikleri şarkılarına eşlik etti. Bizim için her zaman kadın önceliklidir diyen Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla emekçi kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın, kızlarımızın Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum. Bizim için kadın öncelikli, kadınlarımızı hayatın her alanında görmek istiyoruz. Kadın erkek eşitliğine sonuna kadar inanan bir düşünceye sahibiz. Ama ülkemizde maalesef kadın erkek eşitliği noktasında ciddi noksanlıklar olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla biz yönetim anlayışımız olarak kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada hazırladığımız projelerimiz içerisinde özellikle kadınlarımızın iş hayatındaki en büyük problem olan, onların istihdamına katkı sunacak olan gündüz çocuk bakım evleri projemiz var. Dar gelirli ailelerimiz için düşündüğümüz bu projeyle çocuğunu bırakma yeri olmayan, bakacak kimsesi olmayan kadınlarımız çocuklarını bizlere emanet ederek iş hayatında daha aktif olacaklar, sosyalleşecekler” açıklamasını yaptı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız