HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2019 Salı Saat: 11:32

“TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Gölköy’deydi. Yoğun kar, yağmur ve dolu yağışına aldırmadı Gölköy’ü karış karış gezdi.
“TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Gölköy’deydi. Yoğun kar, yağmur ve dolu yağışına aldırmadı Gölköy’ü karış karış gezdi.

Gölköy’de mahalle mahalle gezen Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı, konuşmalar yaptı.

Konuşmalarında kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Diğer iki adayın kavga siyaseti ile birbirlerine girdiklerini ve burada kendisinin seçimlerden galip çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti. “Biz kazanacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Sizler de inanın dedi.”

Gölköy’ün üç temel sorununun olduğunu dile getiren Adıgüzel, bunların su, yol ve sağlık olduğunu söyledi. Bu çağda halen altyapı sorunlarının konuşulmasının abes olduğunu ekledi.

“Sorunlara çözüm üretmeye geliyorum.”

Adıgüzel yaptığı bir konuşmada şunları ifade etti: “Değerli hemşehrilerim, ben buraya dışarıdan gelmedim. Sizlerin arasındayım, içindeyim. 17 yıllık hekimliğim boyunca da, siyasi çalışmalarım boyunca da Ordu’nun en ücra köşesine kadar hep sizinle oldum. Onun için sorunlarınızı en iyi ben biliyorum. Bu sorunlara çözüm üretmeye geliyorum.

Şu devirde Gölköy halen su, yol ve sağlık sorunlarını konuşuyor. Belediye başkanı olacağım ve Ordu’nun her yerinde çeşmeden akan su içilebilir olacak. Yıllardır söz verilen ama bir türlü bitirilmeyen yolunuz bitecek. Ordu’nun herhangi bir yerinde bir hastanın doktora ulaşma süresi yarım saati geçmeyecek. Bunlar derman belediyeciliğinin temelleridir.

“Helikopter ambulanslar, Tır hastaneler geliyor.”

Ordu’da sezona bağlı kalabalıklaşan ilçelerimiz, mahallelerimiz var. Buralarda TIR hastanelerimiz olacak. Bakın hastane diyorum. İçinde röntgen cihazından, ameliyathanesine kadar her tür acil ihtiyacı görecek donanım olacak. Ayrıca acil durumlar için belediyeye ait helikopter ambulanslar hemşehrilerime hizmet verecek. Ordulular hastası olup Ordu merkeze geldiklerinde konaklamaları için refakatçi konuk evi olacak. Benim hemşehrilerim hastane köşelerinde sandalyeler üzerinde günler geçirmeyecek.

Kale Mahallesinde Durdu Heyelan ve Göçük durumunu tekrar inceledi.

Adıgüzel, daha önce gezdiği, incelemelerde bulunduğu ve Meclis’te soru önergesi vererek çözüm sürecine katkı sunduğu mevkilerden biri olan Kale Mahallesinden geçerken durdu ve yoğun kar yağışı altında durumu inceledi. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğini tekrar etti.

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜM, ENGELLERİ, AŞACAĞIZ, VE, KAZANACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız