HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2019 Cuma Saat: 09:16

ADIGÜZEL: “BİZ KAZANACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, sanayi sitesinde işçileri ziyaret etti, ardından miting için doğum yeri Gürgentepe’ye geçti.
ADIGÜZEL: “BİZ KAZANACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi  Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, sanayi sitesinde işçileri ziyaret etti, ardından miting için doğum yeri Gürgentepe’ye geçti. Gürgentepeliler kendi evlatlarını, CHP Adayı Adıgüzel’i, aşırı soğuğa rağmen büyük bir kalabalık karşıladı. Miting alanını dolduran kalabalığın oldukça coşkulu olduğu gözlendi. Mitingin ardından, Altınordu’da kurum çalışanlarını ve esnafı ziyaret eden Adıgüzel Gürgentepe mitinginde şunları ifade etti:

“Havası soğuk yüreği sıcak Gürgentepe’m sana selam olsun.

Baba ocağım, ana kucağım Gürgentepe’m sana selam olsun.

17 yıldır buraya yol yapacaklarını söyleyenler, istihdam sağlayacaklarını tarımı ve hayvancılığı ihya edeceklerini söyleyenler Arjantin’den aldıkları ineği, Gürcistan’dan gelen otla besler hale geldiler.

Bunlara kadarki tüm Cumhuriyet hükümetlerinin topladığı verginin 4 katını topladılar. Peki, nereye gitti bu kadar para?

Bu memleketi bu hale gelirken kimdi iktidarda? Şu an karşımada olan iki eski bakandı. Bunlar bakıyordu. İkisi de sorumlu bu işlerden, al birini vur ötekine. O nedenle buradan Gürgentepelilere diyorum ki; alın bunları paketleyin ve gençlere, yeni yüzlere yol açın.

Bunları Aydın-2009 fobisi sardı. 2009’da aynı benim gibi milletvekili olan Özlem Çerçioğlu aday oldu. İki sağ partinin adayı arasından seçildi. 10 yıldır seçilmeye devam ediyor oyunu %50’lere çıkardı. İşte Ordu’da rant çevrelerinin korkusu bu; bu iki eski bakan arasından Mustafa Adıgüzel seçilirse Ordu Büyükşehir, rantın değil halkın belediyesi olur, bundan korkuyorlar.

Şimdi bu iki eski bakan bir oldular benle uğraşıyorlar. AK Parti’nin adayının adamları, sabahlara kadar posterlerimi afişlerimi indiriyor. Gece bu işleri yaparken güvenlik kameralarına yakalandılar, suç duyurusunda bulunduk. Kaymakamları, hâkimleri toplantılarımıza izin vermiyor.

Fox Tv Orduya geldi. Saadet Partisi’nin adayı cesaret edip çıkamadı. Fikri olsa, projesi olsa çıkardı söylerdi. Projesi yok ki. Hükümetle kavgalısın. Saadetin, Türkiye’de başka belediyesi yok. Proje de yok. Sen Ordu’ya ne verebilirsin ki?

Demiş ki; ‘sadece yerel kanal kullanacağım’. Ama anlaşılan şu, o yerel kanalda da sadece dublör kullanıyor. Kapatmış yerel Tv kanalının birisini, sabahtan akşama kadar aleyhimde yayın yapıyor. Bu iftiracı Tv kanalı, iftiralarına Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Seyit Torun’u da katıyorlar. Sayın Genel Başkan, beni Ordu’ya halkımı da partimi de satayım diye göndermedi. Seçim kazanayım diye gönderdi. Sayın Seyit Torun’la birlikte mitingler yapıyoruz. CHP, üyesinden Genel Başkanı’na yekvücuttur. Ve bu seçimi alacağız.

AK parti adayı Hilmi Güler 3 dönem milletvekilliği 3 dönem bakanlık yapmış, Ordu’ya hiçbir şey verememiş. Şimdi gelip 17 yıldır yapmadığı yolu yapacağım diyor. Karayollarının yani hükümetin sorumluluğunda olan yolu hükümet üyesi bakanken yapmayan adam, Büyükşehir başkanı olup yapacağını iddia ediyor. Buna herkes güler ve de Hilmi de güler, Hilmi de güler.

Her şeyi biz yaptık diyorlar. Gürgentepe’me büyük cami yapıldı. Gelmiş AK partililer ve adayı, bu camiyi de biz yaptırdık demiş. Dini bir mekân olduğu için ben bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama biraz utanmaları lazım. O camiyi yaptıran dernek başkanı kimdi biliyor musunuz? Benim umrede kaybettiğim babamdı.

Sevgili Gürgentepeliler bu yarışı kazanacağız. Peki, nasıl kazanacağız? Kadınlardan ve gençlerden en büyük desteğimi görüyorum.

Öbür taraftan AK partili ve MHP’li kardeşlerim, bu seçimin bir yerel seçim olduğunun bilincinde. Ben Erdoğan’la yarışmıyorum. Hükümete bir uyarı verilecekse, bu seçmen benimle verecek. Çünkü, Ordu’da kavga da FETÖ tartışmaları da istemiyorlar. Benim kötü bir hikâyem yok.

Ordu huzur istiyor, barış istiyor; kavga istemiyor. Ordu’yu tedavi edeceğiz. Çatışmayacağız, çalışacağız. Ordu’yu huzur kenti yapacağız.

Martın sonu Bahar!

Senin Mührün Yeter!

 

 

Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL:, “BİZ, KAZANACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız