HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mayıs 2019 Pazar Saat: 15:22

Vali Yavuz, Sergi Açılışına Katıldı

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen “Özgün Baskı Koleksiyonu Sergisi”nin açılış programına katıldı.
Vali Yavuz, Sergi  Açılışına Katıldı

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen “Özgün Baskı Koleksiyonu Sergisi”nin açılış programına katıldı.

 

Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi’nin ‘Grafik Atölyesi Projesi’ kapsamında, ulusal ve uluslararası sanatçıların eserleriyle oluşturulan “Özgün Baskı Koleksiyonu Sergisi”nin açılış programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisemiz çok güzel bir etkinlik düzenledi. Bu serginin açılmasında emeği geçen öğretmenlerimizi, okul  yöneticilerimizi, sergiye eserleriyle bağışta bulunarak, okulumuza katkı sunan tüm sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Devletin en önemli görevlerinden birisi de sanatın ve sanatçının yanında olmasıdır. Arkadaşlarımız bize gelip, projeden bahsettiklerinde doğrusu çok heyecanlandık. Valilik olarak bu projenin içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduk. Bugün de çok vaktim olmamasına rağmen sizlerin sevincini paylaşmak üzere aranızdayım. Bir kez daha emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

 

Vali Seddar Yavuz, konuşmanın ardından kurdele keserek, serginin açılışını yaptı. “Özgün Baskı Koleksiyonu Sergisi”ni gezen Vali Yavuz, sergide yer alan eserleri inceleyerek, bilgi aldı.

 

Anahtar Kelimeler : Vali, Yavuz, Sergi, Açılışına, Katıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız