HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mayıs 2019 Pazartesi Saat: 10:57

VATANDAŞIN CANINI ALIN BARİ!!!

Ordu Büyük Şehir Belediyesi onayı ile Enver Yılmaz döneminde alınan karar üzerine Altınordu Belediyesi 3194 sayılı yasanın 18. Maddesi uygulaması kapsamında 50-60 yılık binalardan bile binlerce lira para talep ediyor. Yıllar önce atası
VATANDAŞIN CANINI ALIN BARİ!!!

Ordu Büyük Şehir Belediyesi onayı ile Enver Yılmaz döneminde alınan karar üzerine Altınordu Belediyesi 3194 sayılı yasanın 18. Maddesi uygulaması kapsamında 50-60 yılık binalardan bile binlerce lira para talep ediyor.

Yıllar önce atasından babasından kalma bina için kendilerine tebligat yapılan ve binlerce lira para istenilen vatandaşlar adeta isyan ediyor.

         Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaş geçim derdinde iken her geçen gün hayat pahallığı altında inim inim inlerken, Belediyenin bu uygulaması şaşkınlık ve büyük öfke topladı.

 Bir çok belediye bu tür konularda vatandaş lehine karar alıp bu tür uygulamalardan vaz geçerken Ordu Büyük şehir Belediyesinin Altınordu belediyesine bu uygulamayı yaptırarak binlerce lira para talep etmesine büyük tepki gösteren vatandaşlar ‘Bu darlıkta canımızı alın bari, nereden çıktı bu uygulama Enver Yılmaz zamanında uygulanma yolu açılan bu kararın tüm bu sıkıntılar içinde yeni Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in zamanında uygulanmaya konulması ve vatandaşlara tebligat yapılarak, Emlak servisine beyanname vererek paraların ödenmesinin istenmesi insafsızlık ve neredeyse vatandaşı soymaktır. Milletin geçim derdine olduğu bir zamanda atasından babasından kalma başını sokabildiği binasının bedelinin yarıları kadar para talep etmek neyin nesi oluyor. Yetkililerin bu haksız paralardan vaz geçmesini talep ediyoruz‘ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

         Bir çok vatandaş ise konuyu Cumhurbaşkanlığı iletişim birimine şikayet ettiklerini ve uygulamak isteyenlerden de şikayetçi oldukların da belirterek. Ayrıca bu tür tebligat gelen vatandaşların da CİMER’e konuyu şikayet etmelerin istediler.

 

Anahtar Kelimeler : VATANDAŞIN, CANINI, ALIN, BARİ!!!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız