HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2019 Cuma Saat: 12:39

İMAMOĞLU’NUN, “VIP” POLEMİĞİ YARGIYA TAŞINIYOR

Ramazan Bayramını memleketi Trabzon’da geçiren ve çıktığı Karadeniz turunun ardından İstanbul'a dönüş için geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP bölümünden içeri alınmadığını iddia eden CHP İstanbul Büyükşehir Be
İMAMOĞLU’NUN, “VIP” POLEMİĞİ YARGIYA TAŞINIYOR

 Ramazan Bayramını memleketi Trabzon’da geçiren ve çıktığı Karadeniz turunun ardından İstanbul'a dönüş için geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP bölümünden içeri alınmadığını iddia eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Milletvekiliyle de olsa VIP'ten girmememiz için Vali bey talimat vermiş" dedi. Ordu’da ki bayramlaşma ve miting konuşmasının ardından gece saatlerinde İstanbul'a dönüş için Ordu-Giresun Havalimanına giden Ekrem İmamoğlu'nun VIP bölümünü kullanmasına izin verilmedi.

"DEVLET ADAMLIĞI GÖREVİNİ YAPAMADI"

 Ekrem İmamoğlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un emriyle VIP salonuna alınmadığını iddia ederek şu ifadeleri kullandı: "Milletvekilimizle beraber uçağa binecektik. Milletvekiliyle de olsa VIP'ten girmememiz için talimat vermiş. Biz öbür kapından da gireriz. Vali bey, devlet adamlığı görevini yapamadı. Bizim miting konusunda da il başkanımızın verdiği bilgiye göre 'Erken kessinler yoksa müdahale ederiz' demiş. Vali bey devlet adamı değilmiş, Ordu'da koltuk işgal eden birisiymiş."

İDDİALARA VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

 Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun VIP bölüme alınmadığını iddiaları üzerine de konuya ilişkin Ordu Valiliğinden bir açıklama geldi.

"BU VALİ TAM BİR İT"

Açıklama yapan Valilik, İmamoğlu'nun "Bu Vali tam bir it" dediğini iddia etti. Konuya açıklık getiren Ordu Valiliği, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Aprona çıkmasına izin verilmeyen grup, tekrar VIP otoparka yöneldiği esnada, VIP salonu içerisindeyken Ekrem İmamoğlu kendisine refakat eden polislere hitaben 'Bu Vali tam bir it' ifadesini kullanmıştır.

"TAYYİP'İN UŞAKLARI" İDDİASI

Grup, daha sonra iç hatlar gidiş terminaline yönelmiş ve bu noktaya geldiklerinde, gruba sivil havacılık prosedürü gereği dokunulmazlığı bulunan Milletvekili hariç diğer şahısların kapı dedektörlerinden aranmak suretiyle geçmeleri gerektiği hatırlatıldığında, şahıslar bu ikazlara da aldırmayarak, hepsi birden aranmadan geçmek istemişlerdir. Bu esnada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, polis memurlarına hitaben 'Tayyip'in uşakları bunlar. Haysiyetsizler, şerefsizler' diyerek, hakarette bulunmuştur. Ordu-Giresun Havalimanında yaşanan olayla ilgili gerekli kamere kayıtları mevcut olup, hakaret içerikli ifadelerle ilgili yasal işlemler Valiliğimizce başlatılacaktır."

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız