HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2019 Cumartesi Saat: 11:20

TOMAKİN, YAZILI BASININ SORUNLARINA KULAK VERDİ

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ramazan Bayramının ikinci gününde sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere ziyarette bulundu. Ziyaretlerinin ilkini Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’ye gerçekleştiren Başkan Tomakin, burada OGC Baş
TOMAKİN, YAZILI BASININ SORUNLARINA KULAK VERDİ

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ramazan Bayramının ikinci gününde sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere ziyarette bulundu. Ziyaretlerinin ilkini Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’ye gerçekleştiren Başkan Tomakin, burada OGC Başkanı Recep Aydın ve basın mensupları tarafından karşılandı.

Başkan Tomakin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren OGC Başkanı Recep Aydın, Ordu’da ki yazılı basın kuruluşlarının sorun ve sıkıntıları hakkında Başkan Tomakin’e bilgilendirmelerde bulundu.

Yazılı basının temel sorun ve sıkıntılarını bildiğini ve yakından takip ettiğini belirten Başkan Tomakin, bu konu hakkında Ordu Gazeteciler Cemiyetinin hazırlayacağı raporu hükümetin ilgili kanal ve mercilerine aktararak çözüm yolunda elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

OGC Başkanı Recep Aydın’da, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in konuya hassasiyet ve duyarlılık göstermesine duyduğu memnuniyeti dile getirerek OGC’nin konuyla ilgili hazırlamakta olduğu raporu da en kısa zamanda kendilerine ileteceklerini ifade etti.

Başkan Tomakin, Ordu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinin ardından ise sırasıyla VATAN Partisi,  İYİ Parti, esnaf bayramlaşması ve Saadet Partisi 'ne bayram ziyaretinde bulundu.

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN, YAZILI, BASININ, SORUNLARINA, KULAK, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız