HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Temmuz 2016 Pazar Saat: 07:02

“PROBLEMLERİMİZİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

Altınordu Belediyesinin mahallerde düzenlediği iftar programının sonuncusu Şahincili mahallesinde gerçekleştirildi.
“PROBLEMLERİMİZİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

Altınordu Belediyesinin mahallerde düzenlediği iftar programının sonuncusu  Şahincili mahallesinde gerçekleştirildi.

Şahincili Merkez Cami bahçesinde düzenlenen iftar programına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Ordu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Recep Aydın, Şahincili Mahallesi Dernek Başkanı Bilal Azaklı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 Şahincili mahallemizin en büyük probleminin yol olduğunu söyleyen Altınordu  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “ Ekiplerimiz ile hazırlıklarımızı tamamladık. Ordu Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını tamamlamak üzere, çalışmalar tamamlandığı zaman bizlerde ekiplerimiz ile Şahincili mahallemizde çalışmalara başlayacağız. İlk etapta mahallemizde 8 km’lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştireceğiz” dedi.

Şahincili mahallemizin problemlerini tek tek ele alacaklarının altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Nüfus bakımından en büyük mahallelerimizden olan Şahincili mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü için çalışmalarımız devam ediyor.

İlk etapta 8 km’lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışması yapacağız. Daha sonra bu çalışmalarımız baskı beton kaldırım ve çevre düzenlemesi ile devam edecek. 30 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerimizin bizlere verdiği desteğe layık olmak için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.Şuan ekiplerimiz Karşıyaka mahallesinde sıcak asfalt çalışmasını yapıyorlar. Orası tamamlandığında ekiplerimiz  Şahincili mahallesine neşter vuracak ve birçok problemlerimizi ortadan kaldırmış olacağız”

 Şahincili mahallemizin ihtiyacını karşılayacak olan  çocuk oyun gurbları ve fitness spor aletlerinin de ince bulunacağı ve parkımızın ihalesini yaptıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş “ Yüklenici firma çalışmalarına kısa sürede başlayacak ve mahallemize yakışır bir parkı da değerli şahincili mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

 Şahincili mahallesi Dernek Başkanı Bilal Azaklı “Belediye Başkanımız sayın Engin Tekintaş’a mahallemizde yaptığı çalışmalar ve bu akşam burada düzenlediği iftar programı dolayısıyla kendisine, ekibine  çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız