HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Temmuz 2019 Pazartesi Saat: 08:24

TOMAKİN: KÖKLÜ BİR MEDENİYETİN MİRASÇILARIYIZ

AK Parti Orduİl Başkanı Halit Tomakin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “15 Temmuz 2016 da ülkemizi, devletimizi ve aziz milletimizi din kisvesi altında, ülkemizin bağımsızlığını hedef alan FE
TOMAKİN: KÖKLÜ BİR MEDENİYETİN MİRASÇILARIYIZ

AK Parti Orduİl Başkanı Halit Tomakin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “15 Temmuz 2016 da ülkemizi, devletimizi ve aziz milletimizi din kisvesi altında, ülkemizin bağımsızlığını hedef alan FETÖ darbe girişimi milletimiz tarafından dünyaya örnek olacak bir demokrasi ve kahramanlık destanı ile ber taraf edilmiştir” dedi.

Başkan Tomakin, mesajında; “15 Temmuz’da aziz ve necip Türk halkı cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun hale diri olduğunu göstermiş, tankların üzerine tekbirlerle yürüyen vatan evlatları, içeriden satın aldıkları kuklalarla teslim almaya çalıştıkları vatanımızın her santimetrekaresini kanı pahasına koruyacağını tüm dünyaya bir kez daha ispatlamıştır.

15 Temmuz’da fetö’nün hain saldırıları karşısında; milletimiz canından , kimi zaman canından daha çok değer verdiği evlatlarından vazgeçmiş , vatanına namahrem elinin değmesine müsaade etmemiştir” diye konuştu.

Tomakin, daha sonra şunları kaydetti; “15 Temmuz gecesi tüm dünyanın gözü önünde FETÖ’nün hain saldırıları karşısında; milletimiz canından, kimi zaman canından daha çok değer verdiği evlatlarından vazgeçmiş, vatanına namahrem elinin değmesine müsaade etmemiştir. Böyle büyük bir fedakarlığın eseri olan 15 Temmuz direnişi ile ezanına, bayrağına, bağımsızlığına sahip çıkan milletimiz; bu uğurda 251 şehit vermiş, 2626 vatandaşımızda gazilik ünvanı ile şereflenmiştir. Biz Millet olarak derin bir hafızaya, güçlü bir inanca sahibiz, köklü bir medeniyetin mirasçılarıyız. O gece ülkemizin her bir köşesinde yaşanan kahramanlıkları asla unutmayacağız.

Mili iradenin vesayete, ALLAH (cc)’nın yardımıyla hainlere galebe çaldığı, insanlık tarihine altın harflerle yazılacak olan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarken, başta, bir gonca gül misali vatanı uğruna şehit olan 251 şehidimizi, canımızdan daha kutsal bildiğimiz, gözbebeğimiz aziz vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyor, bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması için Rabbimden dua ve niyazda bulunuyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız