HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Temmuz 2016 Pazartesi Saat: 07:28

YOL BOYU REZALET…

BİZİM İNSANLARIMIZ İŞTE!
YOL BOYU REZALET…

ÖZEL HABER

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyelerinin birlikte yapmış oldukları prestij projelerden birisi olan sahil kıyı ve düzenleme çalışmaları bir yandan göz doldururken, bir yandan da olumsuz davranışlar sergileyen bazı vatandaşların ortaya bıraktıkları görsel kirlilik, yerli ve yabancı turistlerin tepkilerine neden oldu.

Yaz aylarını ortaladığımız bu günlerde özelikle akşam saatlerinde sahile akın eden bazı vatandaşlar, sahilde yerleştikleri piknik alanlarını ve belediyelerce temin edilen bank, piknik masalarını adeta çöp deryasına dönüştürerek büyük bir tepki topladılar.

Benzer görüntülerin Mayıs Yedisi’nde de yaşandığı Ordu’da Durugöl’den başlamak üzere Teleferik istasyonuna kadar olan kıyı sahilinde bütün uyarılara rağmen art niyetli bazı vatandaşlar, geride yol boyu rezil manzaralar bırakmadan da kendilerini geri almıyorlar.

Büyükşehir ve Altınordu belediyelerinin çöp kovalarını ve çöp konteynırlarını da görmeden gelen bu arsız ve duyarsız insanların geride bıraktıkları pislikleri ve çöpleri de temizlemek yine belediye personellerine kalıyor. Akşam ve gecenin derinliklerinden günün ilk saatlerine sarkan görüntülerde belediyelerin temizlik işçileri, büyük bir sabır ve titizlikle temizleme işlemlerini tamamladıktan sonra ilaçlı ve detarjanlı su ile de yıkadıktan sonra da görsel kirliliği tamamen ortadan kaldırıyorlar.

Bu tür art niyetli kişilerin tespit ve yakalanması için bir TİM kurulması teklifinde bulunan duyarlı bazı vatandaşlarda, yol boyu rezaletin önüne geçmek için suçluların yakalanarak caydırıcılığı olmayan yüksek meblağlı para cezalarına çarptırılmalarını istediler.  (HABER – ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : YOL, BOYU, REZALET…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız