HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Temmuz 2019 Salı Saat: 09:10

OSMMMO’DAN GİRESUN GEZİSİ

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Yöneticileri, Meslek Mensupları, Stajyerler ve Aileleri ile birlikte Giresun Adasına tur programı düzenledi. Gezi hakkında açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; “Ordu Mali Müşavi
OSMMMO’DAN GİRESUN GEZİSİ

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Yöneticileri, Meslek Mensupları, Stajyerler ve Aileleri ile birlikte Giresun Adasına tur programı düzenledi.

Gezi hakkında açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; “Ordu Mali Müşavirler Odası olarak Giresun Ada Gezisini, Giresun Kale Gezisiyle birlikte tamamladık. Her ne kadar adına mali tatil denilse de yapamadığımız hepimizin streslendiği bir tatili bitirdik. Yağmurla geçirdiğimiz bir temmuz ayı vardı.

Bugün bizlerin şansına güzel bir hava vardı. Önemli olan atalarımızın da söylediği gibi birlik beraberlikte rahmet vardır. Biz bu birlik beraberlik duygusunu, meslektaşlık duygusunu ve arkadaşlık duygusunu geliştirmek istiyoruz. Biz yirmi gün önce 35 meslek mensubu ve ailesi ile birlikte yurtdışındaydık.

Eylül ayında 45 meslek mensubu ve ailesi ile birlikte Doğu ve Güneydoğu turu düzenlemiştik. Ağustos ayında stajyerlerimiz ile birlikte Aybastı’da bir etkinlik yapacağız. Amacımız meslektaş örgüsünü, bağını güçlendirmek için bizlerin her zaman yanında olan gerek oda yöneticilerimize, gerek meslektaşlarımıza gerek stajyerlerimize ve ailelerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler : OSMMMO’DAN, GİRESUN, GEZİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız