HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ağustos 2019 Cuma Saat: 10:52

’’UĞURLU’’ ÖĞRENCİ KANADA YOLCUSU

12 dilde yazılım yapabilen, teknoloji ve yazılım alanındaki bilgi ve becerileri ile Türkiye’nin sayılı öğrencilerinden biri olan Ordu Uğur Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Lütfü Emre Uzunlar, lise eğitiminin son 2 yılını Kanada’
’’UĞURLU’’ ÖĞRENCİ KANADA YOLCUSU

12 dilde yazılım yapabilen, teknoloji ve yazılım alanındaki bilgi ve becerileri ile Türkiye’nin sayılı öğrencilerinden biri olan Ordu Uğur Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Lütfü Emre Uzunlar, lise eğitiminin son 2 yılını Kanada’da tamamlayacak.

Lise eğitimi boyunca 3 okul değiştiren Lütfü Emre Uzunlar, eğitim gördüğü 2 lisede fark edilemedi fakat 3. okulu olan Ordu Uğur Anadolu Lisesinde yeteneğinin keşfedilmesiyle eğitim geleceğine Kanada’da devam etme şansını yakaladı.

Ordu Uğur Anadolu Lisesi Kurucusu Sayın Kaya Aydın, ayrıcalığını fark ettiği Lütfü Emre Uzunlar’ı Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Enver Yücel ile buluşturdu. Enver Yücel Lütfü Emre Uzunlar’ı İstanbul’a götürerek BAU ve birçok Amerikan üniversitesinden yazılımla ilgili dünya çapında ehliyetli insanlarla görüştürdü. Görüşmeler sonucunda Lütfü Emre Uzunlar’ın yurt dışında okumasına karar verildi.

Sayın Enver Yücel, bir yıllık eğitim masrafı yaklaşık 150.000$ tutan Lütfü Emre Uzunlar’ın eğitim, konaklama ve hatta cep harçlığına kadar tüm masraflarını üstlenerek Lütfü Emre Uzunlar’a lise eğitimini Kanada’da tamamlama fırsatı verdi.

Bir kişi bir aileyi, bir şehri, bir ülkeyi kurtarır ya da mahveder. Biz geleceğin Bill Gates’ini Kanada’da yetiştireceğiz.

Yetenek ve farklılıklarına hayallerini katarak uluslararası platforma taşımak, geliştirmek ve gerçekleştirmek isteyenlere Ordu Uğur Anadolu Lisesi Ordu ve Giresun’da yaşayan öğrenciler için bir fırsattır.

Anahtar Kelimeler : ’’UĞURLU’’, ÖĞRENCİ, KANADA, YOLCUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız