HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 08:05

ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu’nun Ünye İlçesinde Jandarma tarafından bir kişinin evine esrar operasyonu düzenlenirken meydana gelen diğer asayiş olaylarında ise Çevreyolu Öceli tünelinde bir kamyonun devrilerek yanması ve Ünye’de de hafif ticari bir aracın sür
ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu’nun Ünye İlçesinde Jandarma tarafından bir kişinin evine esrar operasyonu düzenlenirken meydana gelen diğer asayiş olaylarında ise Çevreyolu Öceli tünelinde bir kamyonun devrilerek yanması ve Ünye’de de hafif ticari bir aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile 4 kişinin yaralandığı ortaya çıktı.

JANDARMA KUBAR ESRAR ELE GEÇİRDİ

Ünye İlçe Jandarması tarafından düzenlenen operasyonda bir kişinin evinde kubar esrar ele geçirildi.

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Merkez Karakol Komutanlığı yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda ilçeye bağlı Aydıntepe Mahallesi’nde uyuşturucu operasyonu yaptı.

Narkotik köpeği Pamuk’un da katıldığı operasyonda M.T. (57)’nin ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Arama sonucunda 200 Gr. Kubar esrar ele geçirilirken M.T. hakkında adli tahkikat başlatıldı.

TÜNELDE DEVRİLEN KAMYON YANDI

Öte yandan Ordu'da Çevreyolu Öceli Tüneli çıkışında kontrolden çıkıp devrilen odun yüklü kamyon, alev alıp yandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, araç sürücüsünün son anda kurtulduğu yangın da itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Ordu Çevreyolu Öceli Tüneli'nde meydana geldi. Samsun'dan Ordu'ya odun getiren Baki Kara idaresindeki 55 GL 883 plakalı kamyon tünelinin çıkışına 30 metre kala, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sınucu bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenip devrilen kamyonun motor bölümünde yangın çıktı. Araç sürücüsünün son anda kurtulduğu yangın, ihbarla gelen itfaiye ekiplerince kısa sürde söndürüldü. Kazada yanan kamyon kullanılamaz hale gelirken, yaralı sürücü Baki Kara, Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

BİRİ BEBEK, 4 YARALI

Diğer taraftan Ünye ilçesinde meydana gelen kazada biri bebek 4 kişi yaralandı. Şerafettin Telci (57) yönetimindeki 16 JB 861 plakalı hafif ticari araç, Göbü Mahallesi Çaybaşı kavşağında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaç ve direğe çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, karşı şeride geçerek durabildi. Şerafettin Telci ile araçtaki yeğenleri Mine (18) ve Leyla (39) ile 5 aylık Yavuz Berat Telci yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ASAYİŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız