HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2019 Salı Saat: 10:09

“ÇÖPTE YAPILAN İHALE NEDEN İPTAL EDİLDİ?"

CHP’Lİ YELDA DALAK;
“ÇÖPTE YAPILAN İHALE NEDEN İPTAL EDİLDİ?"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, Altınordu Belediyesinin çöp ihalesinin çocuk oyununa döndüğünü söyleyerek, CHP’li meclis üyelerinin son iki meclis toplantılarında ki dile getirdikleri konuların kulak arkası edildiğini iddia etti.

Dalak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Altınordu Belediyesinin çöp ihalesi çocuk oyununa döndü. Çöp işini pazarlık usulü ile ALBEL üzerinden Fatsa Belediyesine hizmet veren firmaya teslim edileceği farklı firma ismi kullanarak önceden plakasına kadar belli aynı araçların kullanılacağını öğrendik.

          Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerimizin ihale ile ilgili görüşleri son iki toplantıda dile getirildiği halde kulak ardı edilmiştir. Daha önceki firma ile sözleşme bitiş tarihi bilindiği halde yasal ihale süreleri dikkate alınmayıp, hatta sürenin geçmesi için beklenip neden ihale süreci zamanında başlatılmadı. Şimdi ise çöp toplama işinin aciliyeti bahane edilerek tüm bu süreç suiistimal edilmektedir” dedi.

Yapılan bu ihale şimdi neden iptal edilmiştir diyen Başkan Yelda Dalak, açıklamasının devamında ise; “Yapılan ihalenin iptal edilmesi tamamen usulsüz yapıldığını göstermektedir. Bir usulsüzlüğe bir usulsüzlük daha ekleyip ihaleyi kendi yandaş firmasına verip söz verdikleri gönül belediyeciliği yapacaklar. İhalelerin açık şeffaf basın karşısında yapılmalıdır. Asla yapılan ihale ne yasaldır ne de etiktir.

Cumhuriyet Halk Partisi yapılan usulsüzlüklere her zaman karşısında olacak usulsüzlükleri önlemek için mücadeleye devam edecektir.  Cumhuriyet Halk Partisi olarak meclis üyelerimizle bu işin takipçisi olacağız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “ÇÖPTE, YAPILAN, İHALE, NEDEN, İPTAL, EDİLDİ?"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız