HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Aralık 2019 Cumartesi Saat: 10:35

EMEP: SORUMLULAR DA CEZA ALMALI

Emek Partisi, Ceren Özdemir’i katleden caninin 23 Aralık 2019 Pazartesi günü Ordu Adliyesi’ndeki duruşmasına katılım çağrısı yaptı.
EMEP: SORUMLULAR DA CEZA ALMALI

            Emek Partisi, Ceren Özdemir’i katleden caninin 23 Aralık 2019 Pazartesi günü Ordu Adliyesi’ndeki duruşmasına katılım çağrısı yaptı.

            Altnordu Zaferi Milli Mahallesi’nde evine girerken cani tarafından bıçaklanarak katledilen Ceren Özdemir’in duruşmasına katlımın kitlesel olmasının önemli olacağını vurgulayan Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “ Kadına yönelik şiddet ve katliamların arkası gelmiyor. Her kadın katliamında “son olsun” deniyor ama bitmiyor. Tepkimiz süreklilik kazanmalı ve kadına yönelik şiddet önlenmelidir.  Mahkemeye katılım sağlayarak, en ağır cezayı alması sağlanmalı. Herkesi 23 Aralık 2019 Pazartesi günü Ordu Adliyesi’nde görülecek davayı takip etmeye, binlerle adliyede olmaya çağırıyoruz.” dedi.

                        “Sevgili kızımız Ceren Özdemir’in katilinin en ağır cezayı almasını bekliyoruz.” diyen Poyraz, caniyi sokağa salanların da cezalandırılmasın isteyerek, “ Suçlu yalnızca cani değil. Daha önce sorduğumuz sorular vardı. Bu soruların takipçisiyiz. Caninin açık cezaevine gidebileceği raporu nasıl verildi? Kaçışı neden gizlendi? Kameralarda gözükmesine rağmen neden yakalanmadı? Kaldığı otel hakkında işlem yapıldı mı? Çarşı izini hakkı nasıl verildi? Sorular çoğaltılabilir. Karanlık bölümler aydınlatılmalı, ihmali olanlar da cezalandırılmalıdır. Kadınları ikinci sınıf görmeye yönelik eğitim politikalarının yanı sıra yapılan açıklamalara kadar herkes suçlu. Kadına yönelik olarak siyasilerin, bazı üniversite dekan ve rektörlerinin, sözde din alimlerinin kışkırtıcı, aşağılayıcı ve şiddete yönlendirici açıklama yapanlar da yargılanmalıdır.” dedi

           

Anahtar Kelimeler : EMEP:, SORUMLULAR, DA, CEZA, ALMALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız