HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Aralık 2019 Salı Saat: 08:32

“FATSA’NIN GELECEĞİ SİZLE PARLAK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanlığı’na AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Girayhan Bitgen, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi
“FATSA’NIN GELECEĞİ SİZLE PARLAK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanlığı’na AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Girayhan Bitgen, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Coci, Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar, Fatsa Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Ak ile birlikte giden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar burada Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Tahir Şükrü Altaş ve arkadaşları tarafından karşılandı.
 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Türk Gençliğinin yeni ufuklara doğru ilerlemesi ve milli ülküler edinmesi için Ülkü ocaklarının faaliyetleri özellikle değerlidir. Bu değerleri özümseyerek yaşatan Ordu Ülkü Ocaklarının değerli Başkanı Tahir Şükrü Altaş ve kıymetli üyeleri ile bir araya gelmekten mutlu olduk. Dün olduğu gibi bugün ve yarında aynı kararlılıkla Türk gençliğinin Milli ülküler etrafında toplanması için yapmış oldukları faaliyetleri takdirle karşılıyor, şahs-ı münhasır kardeşlerime başarılarak diliyorum.” dedi.

Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Tahir Şükrü Altaş’ da Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek, “Allah sizlerden razı olsun, bizim için de gururlu bir gün. Fatsa’da sizin başarılı çalışmalarınız her yerde konuşuluyor, biz de bunlara şahitlik ediyoruz.  Fatsa’nın geleceğin parlak olduğunu biz bir vatandaş olarak dışarıdan görüyoruz. İnşallah sizler gibi seçilmiş kişilerin sayısı artar. Ülkemizde genç dirayetli ve dürüst insanların sayılarının daha da artmasını istiyoruz. Bizler Ordu’da ikamet ediyoruz ama Fatsa’da bizim, Ordu’da bizim, Ünye’de bizim ben ayrım yapan birisi değilim. Vilayetimizin Milliyetçisiyim, Ülkücüyüm dolayısıyla Fatsa’da sizleri görmekten memnunuz mutluyuz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “FATSA’NIN, GELECEĞİ, SİZLE, PARLAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız