HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2019 Cuma Saat: 08:23

İİBF'ler bankacılık alanı için önemli

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrencilere Bankacılık Mesleği ve Kariyer Olanakları konulu konferans düzenlendi.
İİBF'ler bankacılık alanı için önemli

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrencilere 'Bankacılık Mesleği ve Kariyer Olanakları' konulu konferans düzenlendi.

 

Konferansa katılan Denizbank Ünye Şube Müdürü Buğra Erkal, bankacılık mesleğini üniversite öğrencilerine tanıttığı için mutlu olduğunu belirterek; İİBF'lerin bankacılık için işgücü kazanımı anlamında büyük değer taşıdığını söyledi.

Ordu Üniversitesi Ünye İİBF konferans salonunda gerçekleşen "Bankacılık Mesleği ve Kariyer Olanakları" konulu konferansa Denizbank Ünye Şube Müdürü Buğra Erkal konuşmacı olarak katıldı.

Dekan Prof. Dr. Gürol Özcüre’nin daveti üzerine gerçekleşen konferansta; Bankacılığın tarihi, bankacılığın ekonomide yeri ve önemli, bankaların sundukları hizmetler, bankaların yönetim yapılanmaları ele alındı. Ayrıca Türkiye'de ve Dünyada bankacılık nerede, ekonomik değişimlerin Bankacılık üzerinde yarattığı etkiler tartışıldı. Son olarak üniversite öğrencilerine Bankacılıktaki kariyer olanakları hakkında bilgi verildi.

İİBF'ler bankacılık alanı için önemli

Denizbank Ünye Şube Müdürü Buğra Erkal konferansa ilişkin olarak; Bankacılık mesleğini genç üniversite öğrencilerine tanıtmak için fırsat bulduğu için mutlu olduğunu, İİBF fakültelerinin Bankacılık için işgücü kazanımı anlamında büyük değer taşıdığını, görev yaptığı ilçedeki fakültedeki öğrencilerin kariyer gelişimlerinde katkı sağlayarak ilçeye de katkı sağlamayı amaçladığını, Dekan Gürol Özcüre'ye, konferansa katılım sağlayan öğretim üyelerine ve üniversite görevlilerine aynı zamanda kendisini dikkatle takip eden, sorular soran değerli öğrencilere teşekkür ettiğini belirtti.

 Ünye KENT Haber

Anahtar Kelimeler : İİBF'ler, bankacılık, alanı, için, önemli

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız