HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Aralık 2019 Cumartesi Saat: 10:46

“VATANDAŞIN MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTMALIYIZ”

2019 yılının son İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Seddar başkanlığında yapıldı.
“VATANDAŞIN MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTMALIYIZ”

 

2019 yılının son İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Seddar başkanlığında yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısına, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Niyazi Erten, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Hacıhasanoğlu,  ODÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşçı, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Süleyman Ekşi ile kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri katıldı.

 

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, 2019 yılında gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine teşekkür etti.

 

Toplantıda, 2019 yılının kamu yönetimi açısından nasıl geçtiğine dair genel bir değerlendirmede bulunan Vali Seddar Yavuz, 2020 yılında kamu kurumlarının yöneticilerinden beklentilerini dile getirdi.

 

Kamu yöneticilerinden, kendilerini sürekli geliştirip, yenilemelerini isteyen Vali Yavuz, “Ülkemizin gelecek vizyonuna uygun olarak, kendimizi sürekli geliştirmeli ve yeniliklere ayak uydurmalıyız. Hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızla iletişimimiz iyi olmalı. Yapacağımız hizmet ve çalışmalarda, vatandaş memnuniyetini ön planda tutmalıyız. Onların hayır ve dualarını almalıyız” dedi.

 

Toplumda trafik bilincinin ve duyarlılığının oluşturulması için kamu yöneticilerine çok iş düştüğünü ifade eden Vali Yavuz, “Bizler, davranış ve hareketlerimizle topluma örnek olmalıyız. Trafik kurallarının toplumda yerleşmesi için bizlere de büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Bu konuda başlatılan çalışma ve projelere destek olmalıyız. Trafik kurallarına kendimiz de riayet etmeliyiz” diye konuştu.

 

Kamu kurumları arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine de dikkat çeken Vali Yavuz, herhangi bir olay olduğunda doğru ve hızlı bilgi akışı sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. 

 

Kurum yöneticilerine, kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda bazı telkin, tavsiye ve uyarılarda da bulunan Vali Yavuz, 2020 yılının daha verimli ve başarılı bir yıl olması dileğinde bulundu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız