HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Aralık 2019 Salı Saat: 08:34

“GEREKSİZ, BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN”

Akça’dan Çakırmelikoğlu’nun ‘Fındığın başkenti Giresun’ açıklamasına tepki:
“GEREKSİZ, BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN”

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun ‘Fındığın başkenti Giresun’ açıklamasına Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, sert tepki gösterdi.

Akça yaptığı açıklamada “Fındığın başkenti Ordu olsa ne olacak, Giresun olsa ne olacak. Gereksiz işlerle uğraşmayın. Ayrıca benim bildiğim tek başkent var orası da Ankara” dedi.

         Gereksiz, boş ve kısır tartışmalarla bu iki yöre insanını karşı karşıya getirmeyiniz diyen Akça, hiç kimsenin gereksiz ve boş bir tartışmaların içinde olmamasını istedi.

“GEREKSİZ, BOŞ VE KISIR ÇEKİŞMELERİN İÇİNDE OLMAYINIZ”

Ordu ve Giresun halkının aynı tavanın balığı, birbirinin dostu, kardeşi ve arkadaşı olduğunu ifade eden Akça şunları söyledi:

“Fındığın başkenti Ordu’mu Giresun’mu bırakın bu boş ve gereksiz tartışmaları. Boşuna germeyin ortamı. Siz, başkenti tartışacağınıza fındıkta milli ürün politikasını nasıl oluşturabiliriz, fındığın değerini nasıl artırabiliriz, nasıl katma değeri yüksek mamul madde haline dönüştürebilirim, nasıl dünya ile rekabet edebilirim, nasıl üreticimin, sanayicimin ve ihracatçımın gelirini yükseltebilecek hamleleri nasıl yaparım, fındıkla alakalı bir organize sanayiyi ülkeme ve bölgeme nasıl kazandırırım hesaplamalarını ve planlamalarını yapınız. Gereksiz, boş ve kısır çekişmelerin içinde olmayınız.

Ordu ve Giresun halkı aynı tavanın balığıdır birbirinin dostudur, kardeşidir ve arkadaşıdır. Gereksiz, boş ve kısır tartışmalarla bu iki yöre insanını karşı karşıya getirmeyiniz. Ben sahsım olarak 15 yaşına kadar Giresun’un Doğankent ilçesinde çocukluğumu geçirmiş biri olarak dünyaya bir daha gelsem çocukluğumu o bölgede yaşarım. Oralarda arkadaşlıklarımız var dostluklarımız var. Sözün kısası aynı bölgenin insanlarıyız aynı amaca hizmet ediyoruz. Gereksiz işlerle uğraşmayı bırakın, herkes işine baksın.” (Haber: Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : “GEREKSİZ, BOŞ, İŞLERLE, UĞRAŞMAYIN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız