HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ocak 2020 Perşembe Saat: 10:34

“KIZ EVİ NAZ EVİ’’ 4. KEZ SAHNELENDİ

“Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi” (GSA) oyuncuları tek perdelik “Kız evi naz evi” isimli tiyatro gösterisi 4. kez sahnelendi.
“KIZ EVİ NAZ EVİ’’ 4. KEZ SAHNELENDİ

“Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi” (GSA) oyuncuları tek perdelik “Kız evi naz evi” isimli tiyatro gösterisi 4. kez sahnelendi.

Belediye Kültür Sarayı’nda sahnelenen ve Fatsalı tiyatro sanatçı İlker Taze tarafından yazılan tek perdelik komedi tiyatrosunun 4. bölümünü Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak’ da izlediler.  

Yoğun ilgi gösterilen oyun, Yaşadığımız çağın hızına, tüketim çılgınlığına ve teknolojiye karşı bir duruş sergileyen bir adamın hikâyesinin anlatıldığı, hızlı yaşadığımız hızla tükettiğimiz ve teknolojiyle birlikte giderek bireyselleştiğimiz günümüzde, unuttuğumuz değerlerimizi, geleneklerimizi mizahi bir dille anlatıyor.   Oyunda, geleneklerine bağlı olup zaman zaman torunlarına eski günlerden bahsederek onları yetiştirmeye çalışan ve öğütler veren bir karakterin yaşadıkları komedi türünde anlatılıyor. 

“GÖRSEL SANATLAR MERKEZİ’Nİ ÖNEMSİYORUZ”
Tiyatro gösterisinin sonunda Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Belediyemiz gösteri Sanatları Atölyesi’nin bizlere keyifle izletmiş olduğu tiyatro için tüm ekibe teşekkür ederiz. Gelecek nesillerimize kültürümüzü yaşatmak adına bu atölyemizin kurulumunu gerçekleştirdik. Görsel Sanatlar Merkezi toplum dinamikleri açısından önemli, bu sayede İnşallah ilçemizde tiyatro sevgisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyacağız.” dedi.

Başkan Kibar oyunda sürekli bir şey yiyerek rolünü oynayan ve oyun sırasında hoplayarak geldiği sahneye tabanda küçük bir kırılmaya neden olan Ömer rolündeki Mert Aktaş’a da takılarak, “Ekip bu konsepte tiyatroyu bence daha fazla oynamasın, Mert kardeşimizin kilosu daha da artacak. Mert’in fazla kilosuna bizim sahne bile dayanamadı.” diye espri yaptı. 

Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni İlker Taze, Ocak ayında “Kız Evi Naz Evi” isimli tiyatroyu bir kez daha oynadıktan sonra ikinci oyunlarını sahneleyeceklerini söyledi.

 

Anahtar Kelimeler : “KIZ, EVİ, NAZ, EVİ’’, 4., KEZ, SAHNELENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız