HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ocak 2020 Pazartesi Saat: 08:02

“DOĞRU BİR KARAR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, şehir hastanesinin Ordu Üniversitesi yerleşkesi içerisine yapılmasının doğru bir karar olduğunu söyledi. Botanik parktaki arazinin hastane için yeterli olmadığını belirten Şahi
“DOĞRU BİR KARAR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, şehir hastanesinin Ordu Üniversitesi yerleşkesi içerisine yapılmasının doğru bir karar olduğunu söyledi.

Botanik parktaki arazinin hastane için yeterli olmadığını belirten Şahin, “Şehir Hastanesi, botanik parkın üzerine yapılsaydı, çok kötü olacaktı. Botanik parktaki arazi küçük, 100 dönüm bir arazi var, Üniversite 220 dönüm bir arazi verdi. Neredeyse 2 buçuk katı büyük bir arazi verildi. Bir de tıp fakültesi hastanesi lazımdı, böylelikle hem de tıp fakültesi hastanesi ihtiyacı giderildi” dedi.

“MÜKEMMEL BİR HASTANE YAPILACAK”

         Yapılacak olan hastane ile Ordu’nun Karadeniz’in ortasında bir sağlık merkezi olacağını savunan Başkan Şahin, şunları söyledi: “Yapılacak şehir hastanesini aldığımız bilgiye göre özel bir sektör yapmıyor, hastaneyi Sağlık Bakanlığı yapacağından bu durum ilimiz için mükemmel oldu. Biz bu konuyu hep dillendirdik, Sayın Rektörümüz, ben arazi veriyorum, üniversitemizde arazi var dedi.

220 dönüm arazi üzerine mükemmel bir şehir hastanesi yapılacak ama Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldığı için devlet hastanesi gibi olacak. Orası hem devlet hastanesi hem de üniversite hastanesi olacak. Böylelikle Ordunun hastane ihtiyacını da gidermiş olacak.

Şu anda Ordu Devlet Hastanesinde çok iyi bir Kardiyoloji bölümü var. Eğitim Araştırma Hastanesi mükemmel hizmetler vermeye başladı. Belki biz bu hastane ile Karadeniz’in ortasında bir sağlık merkezi olacağız.”

 

Anahtar Kelimeler : “DOĞRU, BİR, KARAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız