HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 10:10

MAĞDURİYETLERİN TELAFİSİ NE ŞEKİLDE OLACAKTIR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Meclis kararıyla yıkım kararı alınan Belde Evler’in yıkılmasına başlanmasıyla birlikte, Belde Evler’in iştirakçilerinin avukatları dün basın toplantısı düzenledi. İştirakçilerin avukatlar
MAĞDURİYETLERİN TELAFİSİ NE ŞEKİLDE OLACAKTIR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Meclis kararıyla yıkım kararı alınan Belde Evler’in yıkılmasına başlanmasıyla birlikte, Belde Evler’in iştirakçilerinin avukatları dün basın toplantısı düzenledi.

İştirakçilerin avukatları Sezgin Yıldırım, Pelin Tümkaya Aşkar ve Gülbahar Yıldız Oğuz, bir otelin toplantı salonunda yıkım sürecinde yaşanan gelişmeleri anlatarak, yıkımın haksız olduğunu ileri sürdü.

Projenin Kıyı Kenar Kanunu’na aykırı olmadığını dile getiren Yıldırım, “İddia edilenin aksine kıyı kenar çizgisine bir tecavüz söz konusu değildir” dedi.

Şirket avukatlarından Sezgin Yıldırım, bundan sonraki süreçte uğradıkları zarar ve kayıpların akıbetini de sorarak, “Şimdi soruyoruz. Bu hale getirilen Belde Evler projesinden daire satın almış olan vatandaşlar ile bu projeye ortak olarak katılmış yüklenicinin uğramış olduğu mağduriyetlerin telafisi nasıl ve ne şekilde olacaktır? Bu zararlar kimin tarafından karşılanacaktır?” diye sordu.

“HALKIMIZA VE BELEDİYEMİZE MALETMEYECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda yaptığı açıklamada “Tabi ki her olayın bir tazminat kısmı olabilir. Dosyanın durumunu bildiğim için söylüyorum. Bir yanlışlık vardı düzelttik. Daha önce de belirttiğim gibi bizde yanlışa yer yok.  Bu hukuksuz durumu halkımıza ve belediyemize mal etmeyeceğiz” demişti. (Haber Şafak DELİÇAKAR)

 

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız