HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2020 Perşembe Saat: 08:33

“MERKEZDEKİ YOLLAR BİLE ASFALTSIZ“

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu’da köy (mahalle) yollarının neden asfaltlanmadığını sordu. Kendisini muhtarların aradığını ve köylerinin sorunlarını anlattığını belirten
“MERKEZDEKİ YOLLAR BİLE ASFALTSIZ“

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu’da köy (mahalle) yollarının neden asfaltlanmadığını sordu. Kendisini muhtarların aradığını ve köylerinin sorunlarını anlattığını belirten Torun “Merkez mahallelerde bile yollar asfalt değil. Büyükşehir’i ve yetkilileri göreve çağırıyorum. Vatandaşın oyunu alıp sonra yüz üstü bırakmak olmaz. Bu yolları bir an önce asfaltlayın” diye konuştu.   

Seyit Torun, Örencik, Günören, Yeşilköy, Işıklı, Karaoluk ve Kısacık köylerini (mahallelerini)  Nefise Akçelik tüneli mevkiine bağlayan yolun hala asfaltlanmadığına dikkat çekti.

Torun, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye çapında tanınmış Çiseli Şelalesi yolu bile asfalt değil. Turizm diyoruz, ekonominin kalkındırılması diyoruz, köylere hizmet diyoruz ama durum ortada. Yollarımız yıllardır aynı. Muhtarlar beni arıyor, defalarca Büyükşehir’e gittiklerini ama muhatap bulamadıklarını anlatıyor. Muhtarlar kendilerine sürekli  ‘yapılacak’ dendiğini ama hiçbir şey yapılmadığını belirtiyorlar. “

Torun, en son kendisini Yeşilköy Mahalle Muhtarı Uğur Utku’nun ziyaret ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Muhtar ‘yolumuz asfaltlanırsa köylüler toz topraktan kurtulacak, medeniyet göreceğiz. Bu taraftan Ulubey’e gidecekler için yolun kısalacağını’ belirtiyor.  Göreve geldikten sonra sürekli bu yolun asfaltlanması için uğraşmış. Çalmadığı kapı bırakmamış ama derdini kimseye anlatamamış. Bu köylerin sorunu hepimizin sorunudur. Bizim siyasetle işimiz olmaz, vatandaşın işinin görülmesi için uğraşıyoruz. Yetkilileri buradan uyarıyorum.”    

 

   

Anahtar Kelimeler : “MERKEZDEKİ, YOLLAR, BİLE, ASFALTSIZ“

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız